حسین نوری 10 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ سلام این برنامه من در بازار به نام My App Free هست که سعی کردن بیشتر ظاهر برنامه رو خوب بسازم نمیدونم خوب شده یا نه لطفا نظر بدید در ضمن کار برنامه اینه که دیگه نیازی به برنامه هایی مثل Share App و اونا ندارید و با یه خورده امکانات بیشتر که به کمک محتوای این انجمن ساختمشون ......... https://cafebazaar.ir/app/com.dreamer.apps/?l=fa. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ درود گرافیک و رابطه کاربری خیلی خوبی رو به کار بردید گرافیک و رابطه کاربری واقعا خوبه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۵ 'گرافیکش واقعا عالیه ولی رو لینک بازار کلیک کردم گفت یافت نشد برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ در 23 ساعت قبل، softir گفته است : 'گرافیکش واقعا عالیه ولی رو لینک بازار کلیک کردم گفت یافت نشد برنامه سلام ببینید بازار بعد از اینکه پیام منتشر شد رو میده همونجا نمیره توی بازار حداقل 1 ساعت باید صبر کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ سلام ای بابا برنامه شما هنوز روی بازار نرفته که مشکل داره حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.