alireza_hsi 160 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سورس لیست کردن کانال یوتیوب روی لیست ویو یا همچین چیزی رو میخوام کی داره؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ 4. Get a developer key. Follow these instructions: https://developers.google.com/youtube/android/player/register این قسمت کمی مشکل هست باید یک کلید از سایت گوگل برای اینکار دریافت کنید که نمیدونم در ایران ایا گوگل ساپورت میکنه یا نه من یک زمانی دنبال این جریان رفتم اما یک ایراد دیگه هم هست مثلا اگر فردی روی گوشی پلاگین یوتیوب رو آف کرده باشه دیگه نمیتونید از این کتابخانه های مبتنی بر درایور یوتیوب استفاده کنید (بگفته خود سایت) بخاطر همین پیشنهاد میدن بهتره بسپارید به درایوری که خود شخص روی دستگاه داره مستقیم با اون پلی کنه . و البته بحث فیل شکن هم در ایران هست که حتما بای دروی گوشی شخص نسب باشه برای پخش مستقیم یوتیوب .. راه سوم دانلود کلیپ روی مموری و پلی آفلاین هست که اگر کلیپهای بزرگی ندارید این کار مطمئن ترین هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سلام تو سایت اصلی 2تا کتابخانه دیدم یکیش باید اکانت داشته باشی و اون یکی از شناست داشتم این لینک که کتابخونشو دارم و پیوست کردم مثالشم تو همین لینک هست این یکیو باید بدم بر و بچش دانلود کنن هر موقع دست رسید سریع میزارم YOUTUBESTREAMFINDER.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ تشکر از پاسخ شما من اون مثال رو تست کردم درست کار نکرد اما یک ورژن جدیدتراز همان کتابخانه با مثال پیدا کردم میزارم کسی خواست تست کنه ... برای من کار کرد YouTubeStreamFinder_v_1_30.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ سلام صبح همگی بخیر کتابخونش تازه به دستم رسیده داغ داغ مواظب باشید مثالشم تو این صفحه از سایت اصلی هست هر b4a تو سیستمم نصب ندارم یکی یه نمونه درست کنه بزاره بقیه هم استفاده کنن YouTube.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ کتابخونه پخش آنلاین فایل های یوتوبه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ پخش انلاینو نمی دونم ولی فک کنم باید قبلش ف ل ت ر ... رو باید نصب کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_hsi 160
سورس لیست کردن کانال یوتیوب روی لیست ویو یا همچین چیزی رو میخوام کی داره؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.