milad19 113 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ باسلام من برای قسمت بروزرسانی برنامم از Msgbox2 استفاده میکنم با قسمت مثبتش مشکلی ندارم اما در قسمت منفی میخوام از برنامه خارج بشه که عمل نمیکنه اینم کد: [/code]Q = Msgbox2("بروزرسانی جدید را دریافت میکنید؟","بروزرسانی","بله","","خیر",LoadBitmap(File.DirAssets,"1426013167_interact.png")) If Q = DialogResponse.POSITIVE Then StartActivity(p.OpenBrowser("http://upnama.com")) If Q = DialogResponse.NEGATIVE Then ExitApplication End If End If Return True Return True[/code] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ ببین این کدها به دردت میخوره ext = Msgbox2("آیا قصد خروج دارید","","بلی","ارتقا به نسخه طلایی","خیر",Null) If ext = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication End If If ext = DialogResponse.CANCEL Then Msgbox("ارتقا به نسخه طلایی","نسخه طلایی") ExitApplication End IfEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ [b]Sub Button1_Click Dim result As Int result=Msgbox2("آیا میخواهید خارج شوید؟","","بله","پنج ستاره به برنامه","خیر",Null) If result=DialogResponse.POSITIVE Then ToastMessageShow("بله خارج شو",False) Else If result=DialogResponse.NEGATIVE Then ToastMessageShow("خارج نشو",False) Else If result=DialogResponse.CANCEL Then ToastMessageShow("پنج ستاره بده",False) End If End Sub [/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام
من برای قسمت بروزرسانی برنامم از Msgbox2 استفاده میکنم
با قسمت مثبتش مشکلی ندارم
اما در قسمت منفی میخوام از برنامه خارج بشه که عمل نمیکنه
اینم کد:
[/code]Q = Msgbox2("بروزرسانی جدید را دریافت میکنید؟","بروزرسانی","بله","","خیر",LoadBitmap(File.DirAssets,"1426013167_interact.png"))
If Q = DialogResponse.POSITIVE Then
StartActivity(p.OpenBrowser("http://upnama.com"))
If Q = DialogResponse.NEGATIVE Then
ExitApplication
End If
End If
Return True
Return True[/code]
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.