alihack 52 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من وقتی پروژم رو ران میکنم این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ سلام از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ up please لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز اگه از دیزاین ساپورت استفاده کردی باید ریسورسdesign support رو به برنامتون اضافه کنید. نقل قول AdditionalRes: D:\AndroidSDK\AndroidSDK\extras\android\support\design\res, android.support.design# اگه هم استفاده نکردید کد هاتون رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ در 13 ساعت قبل، mehdi.m گفته است : سلام دوست عزیز اگه از دیزاین ساپورت استفاده کردی باید ریسورسdesign support رو به برنامتون اضافه کنید. اگه هم استفاده نکردید کد هاتون رو بزارید سلام خیلی ممنون بخاطر پاسخگوییتون بله من از دیزاین ساپورت استفاده کرده بودم من این خط رو اضافه کردم الان هم یه ارور دیگه اورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ در 32 دقیقه قبل، alihack گفته است : سلام خیلی ممنون بخاطر پاسخگوییتون بله من از دیزاین ساپورت استفاده کرده بودم من این خط رو اضافه کردم الان هم یه ارور دیگه اورد راستش تا حالا با دیزاین ساپورت کار نکردم.ولی ارور شما از floatingActionBottonهست. متریال استفده کردید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ بله سورس متریال هستش ولی توش از floatingActionBotton استفاده نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alihack 52
سلام
من وقتی پروژم رو ران میکنم این ارور رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.