101011 50 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان این سوالم رو با مثال میگم چون بجز این نمیتونم توضیح بدم مثلا من یه فایل پی اچ پی دارم با اسم x.php و یکی دیگه هم دارم با اسم y.php میخوام از فایل x.php مقادیر a b c d رو به وسیله گت یا پست به فایل y.php بدم یه نمونه ای میشه بدید که این کار رو برام انجام بده .تو بیسیک و جاا رو بلدم ولی نمیتونم از پی اچ پی این کار رو انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ فایل y <?php if(isset($_POST['a'])){ echo $_POST['a']."<br/>"; echo $_POST['b']."<br/>"; echo $_POST['c']."<br/>"; } ?> این فایل x <form action="y.php" method="post"> <input type="text" name="a" /> </br> <input type="text" name="b" /> </br> <input type="text" name="c" /> </br> <input type="submit" value="Send" /> </form> تویقسمت action باید فایلی که میخوای بهش بفرستی بزاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.