اندرویدستان 90 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سلام وقتی با http2 برنامه مینویسم و موبایل به اینترنت وصل میشود اگر اینترنت ADSL باشد هیچ مشکلی وجود ندارد. ولی اگر همان اپلیکیشن به وسیله اینترنت دیتا به اینترنت وصل کنم خطای زیر نمایش داده میشود. اول فکر کردم شاید اشکال از سورس باشه ولی از یک سورس ساده استفاده کردم باز هم همینطور شد. بعد گفتم شاید اشکال از موبایل من باشد دیدم دوستانم هم همین مشکل را دارند. ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ نباید ربطی داشته باشه اما پینشهاد میشه از OkHttp یا AriaVolley استفاده کنید ، اون کتابخانه دیگه پشتیبانی نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ فایده ای نداشت. هر بلایی که بگی سرش آوردم. با OkHttp و AriaVolley هم کار کردم جواب نداد. وقتی اینترنت ضعیفه اینطوری میشه. با هیتلر شکن کار میکنه ولی بدون اون خطا میده. سایتهای گفته شده هم هیتلر نیستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ کسی دیگه نمی تونه کمک کنه. ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خب این خطایی که شما میگید داخل لاگ نمیاد و شرطی هست که خودتون گذاشتید، گفتید اگر انجام شد getString رو نمایش بده و اگر موفقیت آمیز نبود با ToastMessage متن خطا رو نشون بده. متن خطا هم کاملا مشخصه، SocketTimeOut یعنی حالا به هردلیلی، یا ضعیف بودن اینترنت، یا شارژ نداشتن نت گوشی، یا مشکل داشتن سرور اون سایت و یا هرچی... خیلی طول کشیده اتصال، و تایم اوت شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ اصلا دلیل تایم اوت شده چیه؟ یعنی زمان برای دریافت اطلاعات از سرور کم هست؟ اگر اینطوریه چطوری این زمان را بالا ببرم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، farsroom گفته است : اصلا دلیل تایم اوت شده چیه؟ یعنی زمان برای دریافت اطلاعات از سرور کم هست؟ اگر اینطوریه چطوری این زمان را بالا ببرم. ممنون دلایل رو بالا گفتم. شما دخالتی لزوماً توی کدنویسی در زمان تایم اوت ندارید، این زمان معمولا توی سوکت نویسی وجود داره. عرض کردید با نت وای فای خوبه، شاید یکی از دلایلش ضعیف بودن اینترنت موبایل، یا اصلا مشکل داشتن اون سرور با این نت ها هست. مثلا داشتیم که گاهی اوقات با یک سرویسی از اینترنت به یه سایتی متصل نمیشده و میگفتن مشکل از ISP هست. به هرحال به سرور کانکت نمیشه و چیز عیجبی هم نیست اونقدر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
سلام
وقتی با http2 برنامه مینویسم و موبایل به اینترنت وصل میشود اگر اینترنت ADSL باشد هیچ مشکلی وجود ندارد.
ولی اگر همان اپلیکیشن به وسیله اینترنت دیتا به اینترنت وصل کنم خطای زیر نمایش داده میشود.
اول فکر کردم شاید اشکال از سورس باشه ولی از یک سورس ساده استفاده کردم باز هم همینطور شد.
بعد گفتم شاید اشکال از موبایل من باشد دیدم دوستانم هم همین مشکل را دارند.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.