رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در ساخت کتاب چند فصلی به همراه عکس با دیتابیس

errrehossiny

سوال

سلام به همه ی دوستان

ببخشید میدونم خیلی تاپیک در مورد ساخت کتاب با دیتابیس وجود داره ولی حقیقتش من یکم گیج شدم. من از کتابخانه ی فراخوانی استفاده نمی کنم و با کتابخانه ی SQL میخوام کتاب رو بسازم. من بلدم که چه جوری عکس ها رو بین متن قرار بدیم ولی مشکل اینجاست که کتاب من حدود 100 موضوع داره که هرکدوم حدود 2 یا 3 تا عکس دارن و نمیشه برای هر موضوع یه اکتیویتی جداگانه ایجاد کرد چون هم حجم برنامه بالا میره و هم خیلی کار وقت گیری میشه. سوالم اینه که چه جوری با استفاده از 4 یا 5 تا اکتیوتی این کار رو انجام بدیم؟ یعنی تعریف کنیم که برنامه خودش لیست عنوان ها رو از دیتابیس بگیره بعد وقتی روی هر کدوم کلیک شد بیاد متن و عکس مربوط به اون رو از دیتابیس بگیره و تو یه اسکرول ویو بریزه. لطفا کمک کنید. ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام

ببین دوست عزیز ،هر آیتم از لیست ویو یه شماره داره که تو بیسیک به اون value میگیم.حالا وقتی روی هر آیتم کلیک میشه می تونی از اون value استفاده کنی.

بنابراین مثلا ما یه جدول با نام test توی دیتابیسمون داریم که مثلا 10000000000 تا فیلد داره.می تونی با کد زیر اول ببینی value چند بوده و اون شماره از دیتابیس رو انتخاب کنی(البته آیتم های دیتابیس و لیست ویو باید به ترتیب عین هم باشند):

cur = sql.ExecQuery("SELECT    *     FROM    test    WHERE   id="&value)

موفق باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...