salar_blackdroid 408 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ سلام . خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم. گویا اون Dir,Filename خود رویداد PicChooser_Result قابل استفاده نیست و یه مسیر نامشخصی هست !! حتی از کدهای جاوا هم استفاده کردم ولی جواب نداد : public int BitmapSize(Bitmap bmp) { return (bmp.getByteCount()/1024); } کد بالا لزوما باید حجم رو بر حسب KB بده ولی یه عدد نادرستی رو تولید میکنه ! ممنون بابت راهنمایی./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ پژمان جان کد سر راستی میخوام ، اینا کار را انداز نبود. فدای تو./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. اگه مشکلتون با آدرسی هست که Chosser برمیگردونه این بدردتون میخوره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
salar_blackdroid 408
سلام . خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
گویا اون Dir,Filename خود رویداد PicChooser_Result قابل استفاده نیست و یه مسیر نامشخصی هست !!
حتی از کدهای جاوا هم استفاده کردم ولی جواب نداد :
public int BitmapSize(Bitmap bmp) { return (bmp.getByteCount()/1024); }
کد بالا لزوما باید حجم رو بر حسب KB بده ولی یه عدد نادرستی رو تولید میکنه !
ممنون بابت راهنمایی./
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.