mehran3d 75 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان سلام من مدتی پیش با اکلیپس برنامه نوشتم و kestore تولید کردم بعد اومدم توی b4a ازش استفاده کردم و رمز رو دادم و پذیرفت ولی وقتی برنامه رو ریلیز میکنم این ارور رو میده چیکار کنم؟ B4A version: 5.80 Parsing code. (0.05s) Compiling code. (0.67s) Compiling layouts code. (0.07s) Generating R file. (0.97s) Compiling generated Java code. (3.12s) Convert byte code - optimized dex. (2.28s) Packaging files. (1.39s) Copying libraries resources (0.21s) Found 18 resource files. Signing package file (private key) Error jarsigner: Certificate chain not found for: b4a. b4a must reference a valid KeyStore key entry containing a private key and corresponding public key certificate chain. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ هنوز نتونستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ نمیشه هموطن کی استوری که تو اکلیپس تولید میشه با کی استوری که تو بیسیک تولید میشه قاعدتا فرق میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ در 8 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : نمیشه هموطن کی استوری که تو اکلیپس تولید میشه با کی استوری که تو بیسیک تولید میشه قاعدتا فرق میکنه ;کاش اینجور نبود یه روش توی سایت مرجع دیدم که جواب نداد این بود که فایل ساین نشده رو با کی استور اکلیپس از طریق jarsigner ساین میکنی بعد با زیپالین دوباره ساین میکنی اما جواب نگرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran3d 75
دوستان سلام
من مدتی پیش با اکلیپس برنامه نوشتم و kestore تولید کردم
بعد اومدم توی b4a ازش استفاده کردم و رمز رو دادم و پذیرفت
ولی وقتی برنامه رو ریلیز میکنم این ارور رو میده
چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.