ali6528 2 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سلام مدتیه خیلی در این مورد سرچ می کنم ولی متاسفانه اموزش درستی ندیدم از دوستان کسی می تونه کمکم کنه که یک اکشن بار بسازم+یه سوالم دارم که اکشن باری که توی فایل هایxml هست به چه درد می خوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ شما باید ابتدا متریال رو راه اندازی کنین بعدش هم کتابخانه اپ کامپت رو فعال کنین بعدش از قسمت دیزاینر یه اکتولبار رو اضافه کنید به برنامه این میشه اکشن بار متریال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali6528 2 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ ممنون ولی اینو می دونم طرز اضافه کردن ایکون بهش و... اینجور چیزا چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ خب مثلاً اگه بخواین نام برنامه رو روش قرار بدین میاین یه لیبل اضافه میکنین بعد اون لیبل رو bring to front میکنین بعدش هم متن رو مینویسین.اگه بخواین ایکون اضافه کنین یه امیج ویو روش قرار میدین و عکس رو لود میکنین ولی توجه کنین که هرچیزی مثل باتن یا عکس یا متن که میخواین روش قرار بدین حتما bring to front کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سلام می تونید از آموزش آقای MahdiHD استفاده کنید.لینک : آموزش کار با appcompat موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali6528 2
سلام مدتیه خیلی در این مورد سرچ می کنم ولی متاسفانه اموزش درستی ندیدم از دوستان کسی می تونه کمکم کنه که یک اکشن بار بسازم+یه سوالم دارم که اکشن باری که توی فایل هایxml هست به چه درد می خوره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.