rezaazadeh 120 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید یه وب ویو تو برنامه اضافه کردم که برای انتخاب فایله ولی وقتی روش کلیک میشه هیچ اتفاقی نمی افته برای بازکردن دیالوگ انتخاب فایل باید چکار کرد؟ تموم تایپیک های که تو این زمینه بود هم دیدم رو اندروید 5 تست کردم کار نمیکنه سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ سلام این تاپیک رو ببینید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/06/26, 12:36:02، porya گفته است : سلام این تاپیک رو ببینید... شرمنده ولی اگ دقت کرده باشید گفتم که هیچکدم جواب نمیدن و کار نکردن در ضمن پست اقای ایزدی فایلش پیدا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezaazadeh 120
سلام و خسته نباشید
یه وب ویو تو برنامه اضافه کردم که برای انتخاب فایله ولی وقتی روش کلیک میشه هیچ اتفاقی نمی افته برای بازکردن دیالوگ انتخاب فایل باید چکار کرد؟
تموم تایپیک های که تو این زمینه بود هم دیدم
رو اندروید 5 تست کردم کار نمیکنه
سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.