kh11 22 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خدا قوت دوستان کسی کتابخانه AHPreferenceManager و AHPreferenceScreen داره ؟ ممنون میشم اگر کسی از دوستان داره ضمیمه کنه. تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ سلام این چیزای که شما میخاد اصلا کتابخانه نیست بلکه توابع این کتابخانه ای که ضمیمه کردم ahperference activity.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tatamata 21 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید دوست عزیز بعد از دانلود اکسترکت نمیشه لطفا بررسی نمایید.من با winrarآخرین ورژن امتحان کردم . ببرسی بفرمایید با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ در 8 ساعت قبل، tatamata گفته است : سلام خسته نباشید دوست عزیز بعد از دانلود اکسترکت نمیشه لطفا بررسی نمایید.من با winrarآخرین ورژن امتحان کردم . ببرسی بفرمایید با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
سلام خدا قوت
دوستان کسی کتابخانه
AHPreferenceManager
و
AHPreferenceScreen
داره ؟
ممنون میشم اگر کسی از دوستان داره ضمیمه کنه.
تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.