androidyas 1 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام اساتید محترم میخواهم برای یک سایت وردپرس یک برنامه طراحی کنم میخواستم ببینم کسی اموزش داره با اندروید استودیو باشه ؟ از کجا شروع کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ خب اول api بساز برای سایت و با استفاده از json اون هارو نمایش بده فقط یه خورده api سخته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ سلام میخوایید چه امکاناتی داشته باشه اپلیکیشن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
androidyas 1 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ در 17 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : خب اول api بساز برای سایت و با استفاده از json اون هارو نمایش بده فقط یه خورده api سخته چجووری میتونم بسازم؟ برای وردپرس میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
androidyas 1 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ در 20 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : خب اول api بساز برای سایت و با استفاده از json اون هارو نمایش بده فقط یه خورده api سخته میخوام سایت وردپرس رو وصل کنم به یک اپلیکیشن چیز سختی نمیخوام میخوام وقتی مطلبی گذاشته میشه مطالب در سایت نشون داده میشه در برنامه هم نمایش داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز، همونطور که دوستان هم گفتند باید وبسرویسی داشته باشید تا اطلاعات رو با خروجیِ JSON(ترجیحا) دریافت کنید و در اندروید نمایش بدید. اما برای ایجاد وبسرویس بنظرم از پلاگین JSON API استفاده کنید که کار باهاش بسیار راحته و تمام بخش ها رو با فیلترهای مختلف در اختیار قرار میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ خب اول یک کانکشن در php ایجاد کن و یک کوری بنویس SELECT $wpdb->posts.* FROM $wpdb->posts, $wpdb->postmeta WHERE $wpdb->posts.ID = $wpdb->postmeta.post_id AND $wpdb->postmeta.meta_key = 'tag' AND $wpdb->postmeta.meta_value = 'email' AND $wpdb->posts.post_status = 'publish' AND $wpdb->posts.post_type = 'post' AND $wpdb->posts.post_date < NOW() ORDER BY $wpdb->posts.post_date DESC "; همچین چیزی و سپس مطالب json کن و برگردون و تو اندروید نشون بده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ میتونین از پلاگین هایی که برای وبتون یه api درست میکنن استفاده کنین اطلاعات رو در قالب Json تحویلتون میدن و شما اون ها رو دریافت و parse و استفاده میکنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
androidyas 1 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، Shayan Shojaei گفته است : میتونین از پلاگین هایی که برای وبتون یه api درست میکنن استفاده کنین اطلاعات رو در قالب Json تحویلتون میدن و شما اون ها رو دریافت و parse و استفاده میکنین میتونین بیشتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
androidyas 1
با سلام اساتید محترم
میخواهم برای یک سایت وردپرس یک برنامه طراحی کنم میخواستم ببینم کسی اموزش داره با اندروید استودیو باشه ؟
از کجا شروع کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.