علی علایی 161 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من تونستم اکثر نمونه های متریال رو ران کنم ولی نمیدونم چرا متریال دیالوگ اجرا نمیشه من از کتابخانه که پیوست میکنم استفاده میکنم ؛ مثلاینکه نسخه قبلی با نسخه جدید بیسیک مشکل داره اگر کسی تونسته با این کتابخانه و b4a v6 اجرا گرفته ممنون میشم کمکم کنه لینک کتابخانه MaterialDialogs.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من این کار رو انجام دادم. اول باید ریسورس ها رو معرفی کنید و اون اکتویتی رو اکستند کنید: #AdditionalRes:F:\resource #AdditionalRes: C:\additional_res\msdialog\res #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: C:\Users\ٍEhsan\AppData\Local\Android\android-sdk\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: C:\Users\ٍEhsan\AppData\Local\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity بعد که متغییر رو به صورت زیر تعریف میکنید: Dim bd as MDbasicdialg بعد اون رو به صورت زیر اینیشالایز می کنید: bd.initialize("bd") بعد هم که خیلی ساده اون رو نشون میدید: bd.show("","","","","",null,false,false) البته باید api تون بالای 23 باشه. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ نمونه سورس خودتو پیوست کن هر چی نمونه سورس بوده تست کردم درست کار نکرده دیگه بریدم از بس این ریسوس رو اضاف کن اون یکی رو پاک کن اگر اون ورژنی که من گذاشتم بزاری تو لایبریت ورژنش از 0.74 به 1.03 تغییر میکنه و یه فرق هایی با قبلی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خدمت شما: additional_res.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ ببنید من با ورژن 0.74 اجرا گرفتم این خطا رو میده B4A version: 6.00 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.04s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.42s) Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_51 src\b4a\example\main.java:17: error: cannot find symbol public class main extends android.support.v7.app.AppCompatActivity implements B4AActivity{ ^ symbol: class AppCompatActivity location: package android.support.v7.app 1 error خیلی خنده داره #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity این خطو رو پاک میکنم اجرا میشه ولی دیگه برنامه اکشن بار(تایتل بار) حذف میشه api23 است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
من تونستم اکثر نمونه های متریال رو ران کنم ولی نمیدونم چرا متریال دیالوگ اجرا نمیشه
من از کتابخانه که پیوست میکنم استفاده میکنم ؛ مثلاینکه نسخه قبلی با نسخه جدید بیسیک مشکل داره
اگر کسی تونسته با این کتابخانه و b4a v6 اجرا گرفته ممنون میشم کمکم کنه
لینک کتابخانه
MaterialDialogs.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.