fg123 4 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سلام وقت بخیر من دنبال تب ایندکس ادیت تکست یا باتن در دیزاینر هستم میخوام ادیت تکست هام مرتب باشه که بازدن دکمه بعدی ادیت تکست ها بر اساس ترتیب من بره بعدی اما پیداش نکردم میشه راهنمایی کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
azad222 33 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ اگر من کل ادیت تکس هام را الان گذاشتم و تعداشون بیشتر از صد تاس چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، azad222 گفته است : اگر من کل ادیت تکس هام را الان گذاشتم و تعداشون بیشتر از صد تاس چکار کنم؟ سلام براتون ساختم + سورس http://s9.picofile.com/file/8273625026/index.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سلام این مشخصه وجود نداره برای ادیت تکست. توی جاوا هم از طریق لایوت XML اینو تعیین میکنن. شما به ترتیب ادیت تکست هاتون رو اد کنید، با زدن Next هم همینطور به ترتیب میره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fg123 4
سلام وقت بخیر
من دنبال تب ایندکس ادیت تکست یا باتن در دیزاینر هستم میخوام ادیت تکست هام مرتب باشه که بازدن دکمه بعدی ادیت تکست ها بر اساس ترتیب من بره بعدی اما پیداش نکردم میشه راهنمایی کنین.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.