رفتن به مطلب
  • 0

سورس کاردویو با MScardview

errrehossiny

سوال

سلام به همه ی دوستان خوب انسر سنتر. من در سایت  جستجو کردم در مورد ساخت کارد ویو ی متریال ولی مطلب جامعی پیدا نکردم. البته در مورد ساخت مولتی پنل مطالب خیلی زیادی بود که واقعا بهم کمک کرد . خیلی ممنون.

حالا مشکل اصلی من ساخت کاردویو ی متریال هست. من میخوام وقتی روی آیتم های لیست ویو یا مولتی پنل کلیک شد صفحه ای مثل شکل زیر باز بشه و مطالب رو از دیتابیس بگیره و توی کارد ویو مثل شکل زیر بریزه:

device-2015-10-25-191208.png

اما هیچ آموزشی پیدا نکردم که طرز کار کردن با MScardview رو آموزش بده فقط در سایت خود بیسیک یک توضیح مختصری درباره ی راه اندازیش داده که خدا رو شکر اون رو خودم بلدم . اما نمیدونم که چه جوری باید مطلبم رو از دیتابیس توی MScardview  بریزیم و این که چه جوری دکمه های اشتراک گذاری رو تو یه کارد ویوی دیگه زیرش بریزم(دقیقا مثل شکل بالا)

دوستان عزیز میدونم سورس آماده باعث میشه آدم تنبل بشه . هدفم این نیست که آماده خوری کنم. فقط اگه یکی از دوستان کار با MScardview  رو بلده لطفا یک سورسی یا آموزشی بده که باهاش بشه مطلب رو مثل شکل بالا توی کارد ویو ریخت. فکر کنم این مشکل رو خیلی های دیگه هم داشته باشن آخه من جایی هیچ آموزش یا سورسی از MScardview  ندیدم. خیلی ممنون از اعضا.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

داداش کارد ویو پنل داره شما توی پنل اش لیبل اد کن متنتو اونجا بنویس ایمیج ویو اد کن ایمیجتو اونجا بزار فلان چیز اد کن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...