shopomde 1 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سلام ببخشید من میخوام یک برنامه مثل تله ممبر یا عضو گیر تلگرام بسازم برنامه نویسی بلد نیستم اما بلدم با سورس کار کنم لطفایکی بگه باید چه اقدامی کنم؟ Apiبگیرم؟هاست بگیرم؟سورس بخرم؟ چیکارکنم لطفا 0تا 100توضیح بدید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ والا منم پرسیده بودم گفتن باید با سورس تلگرام کار کنی و api هاش سورسشو دارم اما گیج شدم:| Api خود تلگرام هم رفتم تو سایتش نفهمیدم چی به چیه بیخیال شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shopomde 1 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سلام یعنی هیچکس نیست که پاسخ بده؟ شما سورس چی دارین؟ لطفا برای من هم بفرستین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز باید با API های تلگرام کار کنید که کار با API ها یه کمی سخته یه کوچولو تلاش کنی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shopomde 1 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ دوست گرامی apiهای تلگرام میشه همون سورس تلگرام؟ میشه با ایکلیپس هم این کارو انجام داد؟ امکن داره یک اموزش به من بدید؟اخه شما فقط میگید باید با api تلگرام کار کنین خب یک اموزش بزارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز مطمئن باشید اگر کسی سورس یا آموزش آماده داشته باشه براتون قرار میده... حالا چه رایگان و چه پولی اگر میبینید کسی جواب نمیده یعنی حتما آماده چیزی ندارن منتهی طبق اطلاعاتی که دارن شمارو راهنمایی میکنند و میگن برید کار با api یاد بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shopomde 1 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ ممنون از پاسختون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سلام شما کافیه TDLIB رو به برنامه اضافه کنید و از طریق این برنامه شما میتونین از همه API های تلگرام استفاده کنید ، این کتابخانه توسط خود تلگرام ارایه شده : لینک : https://core.telegram.org/tdlib لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shopomde 1
سلام
ببخشید من میخوام یک برنامه مثل تله ممبر یا عضو گیر تلگرام بسازم برنامه نویسی بلد نیستم اما بلدم با سورس کار کنم لطفایکی بگه باید چه اقدامی کنم؟
Apiبگیرم؟هاست بگیرم؟سورس بخرم؟
چیکارکنم لطفا 0تا 100توضیح بدید
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.