مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام و درود دارم خدمت دوستان یک آموزش تصویری آماده کردم براتون که شاید بعضی ها بلد نباشن ! توی این آموزش با استفاده از کتابخانه GifDecoder که پیوست کردم میاییم عکس های GIF رو به صورت انیمیشن توی ImageView نشون میدیم. آموزش رو توی Aparat قرار دادم لینک آپارات GifDecoder Library.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ دارم دانلود میکنم دستت درد نکنه *تک قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام تو این فایل پیوستی یک فایل سورس با نام PDF هست... من اشتباه کردم یا شما ؟ لطفا یک نگاه بکنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای اینکه کندی هم از بین بره، با استفاده از کتابخانه OSLibrary فعالیت های پس زمینه رو ببند تا رم کمتری اشغال بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک اشتباهی اومد من سرعت نتم هم کمه و بخاطر همین نمی تونم برم تو سایت آپارات در عوض فایل های پیوستی انجمن رو خوب و با سرعت بالا دانلود میکنه میشه فیلم آموزشی رو یه بار پیوست کنید؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک اشتباهی اومد من سرعت نتم هم کمه و بخاطر همین نمی تونم برم تو سایت آپارات در عوض فایل های پیوستی انجمن رو خوب و با سرعت بالا دانلود میکنه میشه فیلم آموزشی رو یه بار پیوست کنید؟! آقای ایزدی دستتون درد نکنه . متشکرم این لینک دانلود هم واسه آقای محمدی و بقیه دوستان که سرعت نتشون کمه . انشالله به دردشون بخوره . استفاده از عکس متحرک در بیسیک4اندروید لینک دانلود از پیکوفایل ـــــ gif to b4a لینک مستقیم ـــ gif to b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سلام آقا این کد یه مشکلی ایجاد میکنه هر دفعه که از اکتیویتی دیگه وارد اکتیویتیی که عکس داخلش هست میشم سرعت عکس بیشتر میشه چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام کسی کتابخونشو"PDFViewer" داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام کسی کتابخونشو"PDFViewer" داره؟ بفرما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ بفرما ممنون ولی اینکه یکیش نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ ببخشید اگه بخوای والپیپر زنده بذاریش باید چیکار کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
t_reza 8 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام. توی این آموزش، تصویر متحرک تا آخر تکرار میشه، اگر بخوایم یکبار پخش شه باید چی کار کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام. توی این آموزش، تصویر متحرک تا آخر تکرار میشه، اگر بخوایم یکبار پخش شه باید چی کار کنیم؟ درود Timer رو متوقف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
t_reza 8 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ درود Timer رو متوقف کنید ممنون. من زیاد وارد نیستم، تایمرو هم false میکردم اجرا نمیشد، هر کار میکردم خراب میشد کلا، اینطوری کردم درست شد: If frames >= gif.FrameCount Then frames = 0 Return End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ به نام خدا سلام و درود دارم خدمت دوستان یک آموزش تصویری آماده کردم براتون که شاید بعضی ها بلد نباشن ! توی این آموزش با استفاده از کتابخانه GifDecoder که پیوست کردم میاییم عکس های GIF رو به صورت انیمیشن توی ImageView نشون میدیم. آموزش رو توی Aparat قرار دادم لینک آپارات درود ببخشید فایل پیوست که سورس نمایش پی دی اف است می توانید اگر امکانش است فایل پیوست را درست کنید نیاز دارم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ به نام خدا سلام و درود دارم خدمت دوستان یک آموزش تصویری آماده کردم براتون که شاید بعضی ها بلد نباشن ! توی این آموزش با استفاده از کتابخانه GifDecoder که پیوست کردم میاییم عکس های GIF رو به صورت انیمیشن توی ImageView نشون میدیم. آموزش رو توی Aparat قرار دادم لینک آپارات درود کسی نمونه سورس اصلی را داردفیلم کیفیتش پایین است ممنون راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ داداش رمزش چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ وقتی وارد انجمن میشید همون بالا توی یه کادر نارنجی و خیلی بزرگ و خوانا اینو نوشته : پسورد فایل های قدیمی basic4android.org و پسورد فایل های جدید answercenter.ir میباشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
caesar.f 0 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۷ در در 1394/08/08, 15:18:32، alirezakazemizaroomi گفته است : ممنون ولی اینکه یکیش نیست؟ http://cdn.persiangig.com/preview/TuFkkESfPQ/files.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KMOHAMMAD 10 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ من با استفاده از آموزش اقای شاهدی جلور فتم ولی به فایل گیف من گیر میده بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.