vahid1363 2 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است : عزیز من فایل رو دانلود کردم تست کردم به درستی Extract شد احتمالا مشکل از WinRAR شما هست... طبیعی هستش که بعضی موقع ها WinRAR خطا بده شما از طریق خود WinRAR فایل رو Repair کنید درست میشه و میتونید خروجی بگیرید... من خودم فایل رو دوباره براتون زیپ کردم و آپلود کردم... این رو تست کنید: دانلود ممنون آقا مهدی رمزش چیه؟ --------------------------------------- اوکی شد ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ در 5 دقیقه قبل، vahid1363 گفته است : ممنون آقا مهدی رمزش چیه؟ خواهش میکنم قانون 15-2 تاپیک قوانین انجمن رو بخونین رمز رو میفهمین : نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mv103 0 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سلام من هر کار میکنم روی جایی که مد نظرم هست نمیاد این راهنما فقط وو فقط میره گوشه بالا وایمسیه کسی متیونه کمکم کنه مممنون @mv103 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، mv103 گفته است : سلام من هر کار میکنم روی جایی که مد نظرم هست نمیاد این راهنما فقط وو فقط میره گوشه بالا وایمسیه کسی متیونه کمکم کنه مممنون @mv103 سلام ملکه مشکل از ویو هاته کدی که استفاده کردی رو اسکرین بفرست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mv103 0 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۶ سلاسلام من هر کار میکنم روی جایی که مد نظرم هست نمیاد این راهنما فقط وو فقط میره گوشه بالا وایمسیه کسی متیونه کمکم کنه مممنون @mv103 سلام داداش من اینو وقتی دیدرم که برنامه رو درست کردم و ارسال کردم باازر 100 تا هم دانلود خورده . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.