میلاد 441 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ سلام میخواستم فیلم رو انلاین پخش کنم(سرچ کردم تو انجمن :|قابل توجه اونایی که میگن سرچ کن) چطور میتونم قبل از پخش زمان اون رو به همراه تصویر اولیه فیلم نمایش بدم؟ مثل این سوال دیگم اینه که کتابخونه جدیدی واسه پخش فیلم با امکانات بیشتر نیومده ؟؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ up یکی یه سورس کدی بده ما تا کارمون را بیوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ کتابخانه MediaBrowser مشکل شما رو حل میکنه در انجمن جستجو کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سرچ کردم سورسی نبود اگه نمونه سورسی دارید ممنون میشم بزارید واسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد 441
سلام
میخواستم فیلم رو انلاین پخش کنم(سرچ کردم تو انجمن :|قابل توجه اونایی که میگن سرچ کن)
چطور میتونم قبل از پخش زمان اون رو به همراه تصویر اولیه فیلم نمایش بدم؟
مثل این
سوال دیگم اینه که کتابخونه جدیدی واسه پخش فیلم با امکانات بیشتر نیومده ؟؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.