masoud0711 0 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان چطوری می تونم یه progress bar مثل عکس پیوست شده ایجاد کنم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ خیلی راحته از کتابخانه Animation plus استفاده کن و منفی 90 درجه تنظیم کن تا به سمت چپ خم بشه و دقیقا بشه همونی که می گی. کمک خواستی بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ سلام امکانش هستش جواب پاسخ این سوال در این تایپیک بدید اگر جواب این سوال باعث حل شدن بشه - من براحتی میتونم یک دماسنج مانتورینگ بسازم - کلیک کنید وارد انجمن شوید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ سلام کسی هستش بشه progress bar بصورت عمودی اجرا کنه این یک سورس افقی هستش من میخوام بصورت عمودی اجرا بشه progressbar.rar progressbar.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
masoud0711 0
سلام دوستان چطوری می تونم یه progress bar مثل عکس پیوست شده ایجاد کنم؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.