mohammad3250 206 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ سلام برای استفاده از متریال چه sdk استفاده کنم که در اکثر گوشی ها اجرا بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ دوستان من الان api 21 استفاده میکنم برنامم دیباگ نمیشه و ارور میده Error: Activity class {ir.offiha.myapplication/ir.offiha.myapplication.MainActivity} does not exist. مشکل از چیه ؟؟ اندروید استدیو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ میگه کلاس main activity وجود نداره احتمالا پاکش کردین ! یه اکتیویتی جدید بسازید و تیک activity luncher رو هم بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ حل کردم مشکلو تو مانیفست حداقل sdk رو به 15 تغییر دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز منظورتون Api است ؟ اگه API هست برای اینکه همه قابلیت ها اجرا بشه از اندروید 5.1 (Api21) و اگه بخشی از قابلیت ها اندروید 4.4 موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، appfatim گفته است : سلام دوست عزیز منظورتون Api است ؟ اگه API هست برای اینکه همه قابلیت ها اجرا بشه از اندروید 5.1 (Api21) و اگه بخشی از قابلیت ها اندروید 4.4 موفق باشین خب روی همه نسخه ها اجرا میشه ؟ من با api 21 نوشتم روی 4.4.2 نصب نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ در 16 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : سلام برای استفاده از متریال چه sdk استفاده کنم که در اکثر گوشی ها اجرا بشه ؟ api 21 به بالا میتونید استفاده کنید برای راه اندازی متریال و برای اینکه روی تمام ورژن ها متریال باشه باید اپکامپت به برنامه بدید . اگر روی 4.4.2 نصب نمیشه مشکل از بیلد تولز هست در sdk زیر نسخه ی 23.0.3 هر چی هست اونا رو پاک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، امین پوراباذری گفته است : api 21 به بالا میتونید استفاده کنید برای راه اندازی متریال و برای اینکه روی تمام ورژن ها متریال باشه باید اپکامپت به برنامه بدید . اگر روی 4.4.2 نصب نمیشه مشکل از بیلد تولز هست در sdk زیر نسخه ی 23.0.3 هر چی هست اونا رو پاک کنید. Starting: Intent { act=android.intent.action.MAIN cat=[android.intent.category.LAUNCHER] cmp=ir.offiha.myapplication/.MainActivity } Error type 3 Error: Activity class {ir.offiha.myapplication/ir.offiha.myapplication.MainActivity} does not exist. این ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام
برای استفاده از متریال چه sdk استفاده کنم که در اکثر گوشی ها اجرا بشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.