fileman 328 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ سلام یه سوال: من یه لیست دارم و یه مپ . میخوام برای هر آیتمی که توی مپ هست (value ها) کل لیست رو بگرده و اگه همون آیتم توی لیست بود ، نمایش بده . هر کاری کردم نتونستم کدش رو بنویسم. دوستان کسی میتونه کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سلام بر فرض مثال شما قبلن یک لیست اطلاعات شخصی مثلا نام و فامیل رو توی لیست دارید، یعنی به این شکل لیستی رو تعریف و داده واریز کردید » listData.Initialize Dim data As Map For i = 0 To 10 data.Initialize data.Put("name","Majid #"&i) data.Put("family","Arta #"&i) listData.Add(data) Next listData هم متغییر از نوع List و توی Globals تعریف شده. و ما میخواییم ببینیم که توی مپمون با کلید name آیا Majid #2 وجود داره یا خیر، وجود داشت پیام Ye s رو چاپ کن » Private name As String For i = 0 To listData.Size - 1 Dim m As Map = listData.Get(i) name = m.Get("name") If name = "Majid #2" Then Msgbox("Yes","") End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام
یه سوال:
من یه لیست دارم و یه مپ . میخوام برای هر آیتمی که توی مپ هست (value ها) کل لیست رو بگرده و اگه همون آیتم توی لیست بود ، نمایش بده . هر کاری کردم نتونستم کدش رو بنویسم.
دوستان کسی میتونه کمک کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.