سلام به همه عزیزان و اساتید انجمن
قصد دارم یک برنامه رو در گوگل gcm یجستر کنم کد ریجستر رو بگیرم و در پوش و ... استفاده کنم
فرض میکنیم
سمت گوگل همه چی انجام شده و کار میکنه
در سمت بیسیک اومدم با ساب های زیر مقدار کدی که از گوگل گرفتیم به اسم
رو میفرستیم و باید به ما یه ریجستر کد بده
Sub RegisterDevice
Log(" ورود به ساب ریجستر کردن گوگل")
'-----------------------------------------------------------------------------
'یک اینتنت تعریف میکنیم
Dim Intent_1 As Intent
dim senderid as string = "12345678"
' ریجستر
Intent_1.Initialize("com.google.android.c2dm.intent.REGISTER", "")
Intent_1.PutExtra("sender",SenderId)
Dim Reflector_1 As Reflector
Dim intent_2 As Intent
intent_2 = Reflector_1.CreateObject("android.content.Intent")
Dim pi As Object
pi = Reflector_1.RunStaticMethod("android.app.PendingIntent", "getBroadcast", Array As Object(Reflector_1.GetContext, 0, intent_2, 0), Array As String("android.content.Context", "java.lang.int", "android.content.Intent", "java.lang.int"))
Intent_1.PutExtra("app", pi)
----------------------------------------------------------------------------------------------
اینجا قصد داریم ببینیم اگر کد ریجستر فرستاده شده بگیریم ولوگ گنیم
''.----------------------------------------------------------------------------
' اینجا میاد و میبینه اگر ریجستر قرار بشه کار خای ریجستر انجام میشه
If Intent_1.Action = "com.google.android.c2dm.intent.REGISTRATION" Then
If intent_1.HasExtra("registration_id") Then
dim xxx as string
xxx = intent_1.GetExtra("registration_id")
Log("HandleRegistrationResult_registration_id=>"&xxx)
''.----------------------------------------------------------------------------
End Sub
این ساب هیچ کدی رو به من نمایش نمیده و چون خیلی وارد نیستم نمی دونم چرا
(( با توجه به اینکه تست شده و با پیاده سازی در سرویس کد رو میگیرم ! پس سمت گوگل و کد ها کار میکنه ))
اما وقتی قصد پیاده سازی در یک اکتیویتی رو دارم نمی تونم کدی دریافت کنم
با تشکر از عزیزان
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و اساتید انجمن
قصد دارم یک برنامه رو در گوگل gcm یجستر کنم کد ریجستر رو بگیرم و در پوش و ... استفاده کنم
فرض میکنیم
سمت گوگل همه چی انجام شده و کار میکنه
در سمت بیسیک اومدم با ساب های زیر مقدار کدی که از گوگل گرفتیم به اسم
رو میفرستیم و باید به ما یه ریجستر کد بده
Sub RegisterDevice Log(" ورود به ساب ریجستر کردن گوگل") '----------------------------------------------------------------------------- 'یک اینتنت تعریف میکنیم Dim Intent_1 As Intent dim senderid as string = "12345678" '----------------------------------------------------------------------------- ' ریجستر Intent_1.Initialize("com.google.android.c2dm.intent.REGISTER", "") Intent_1.PutExtra("sender",SenderId) '----------------------------------------------------------------------------- Dim Reflector_1 As Reflector Dim intent_2 As Intent intent_2 = Reflector_1.CreateObject("android.content.Intent") Dim pi As Object pi = Reflector_1.RunStaticMethod("android.app.PendingIntent", "getBroadcast", Array As Object(Reflector_1.GetContext, 0, intent_2, 0), Array As String("android.content.Context", "java.lang.int", "android.content.Intent", "java.lang.int")) Intent_1.PutExtra("app", pi) ---------------------------------------------------------------------------------------------- اینجا قصد داریم ببینیم اگر کد ریجستر فرستاده شده بگیریم ولوگ گنیم ''.---------------------------------------------------------------------------- ' اینجا میاد و میبینه اگر ریجستر قرار بشه کار خای ریجستر انجام میشه If Intent_1.Action = "com.google.android.c2dm.intent.REGISTRATION" Then If intent_1.HasExtra("registration_id") Then dim xxx as string xxx = intent_1.GetExtra("registration_id") Log("HandleRegistrationResult_registration_id=>"&xxx) ''.---------------------------------------------------------------------------- End Sub
این ساب هیچ کدی رو به من نمایش نمیده و چون خیلی وارد نیستم نمی دونم چرا
(( با توجه به اینکه تست شده و با پیاده سازی در سرویس کد رو میگیرم ! پس سمت گوگل و کد ها کار میکنه ))
اما وقتی قصد پیاده سازی در یک اکتیویتی رو دارم نمی تونم کدی دریافت کنم
با تشکر از عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.