میلاد 441 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان پنل من بزرگه و حتما باید اسکرول بشه اخر پنل یه لیست ویو اضافه کردم - چطور ایتم های لیست ویو رو اسکرول کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ دوست عزیز نمیتونین توی اسکرول ویو یه لیست ویو با همون حالت اسکرول اضافه کنید (هردو به پایین و بالا) باید به لیست ویو هدر بدین ، هدر هر چقدر هم که بزرگ باشه اسکرول میشه . کد رو با جاوا آبجکت تبدیل کردم ولی ممکنه توی بیسیک و با لیست ویو بیسیک به درستی کار نکنه . Dim ListViewJO As JavaObject = ListView1 ' listview khodetun ro bedin Dim panel1 As Panel panel1.Initialize("") panel1.LoadLayout("layoutHeader") ListViewJO.RunMethod("addHeaderView",Array(panel1)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، امین شاهدی گفته است : دوست عزیز نمیتونین توی اسکرول ویو یه لیست ویو با همون حالت اسکرول اضافه کنید (هردو به پایین و بالا) باید به لیست ویو هدر بدین ، هدر هر چقدر هم که بزرگ باشه اسکرول میشه . کد رو با جاوا آبجکت تبدیل کردم ولی ممکنه توی بیسیک و با لیست ویو بیسیک به درستی کار نکنه . Dim ListViewJO As JavaObject = ListView1 ' listview khodetun ro bedin Dim panel1 As Panel panel1.Initialize("") panel1.LoadLayout("layoutHeader") ListViewJO.RunMethod("addHeaderView",Array(panel1)) کار نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ دوستان کسی نظری در رابطه با رفع این مشکل نداره ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد 441
سلام دوستان
پنل من بزرگه و حتما باید اسکرول بشه
اخر پنل یه لیست ویو اضافه کردم - چطور ایتم های لیست ویو رو اسکرول کنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.