seyyedali 77 ارسال شده در 27 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2016 سلام دوستان عکس 1 برنامه خودم هست که تو دو تا صفحه نمایش 8 و 5 اینچی اجرا شده ، اندازه ها رو تو دیزاینر به ویو ها دادم.اگه دقت کنید اندازه ها تو 2 تا صفحه یکی هست و فقط تو صفحه 8 اینچی چون صفحه نمایش بزرگتره طول و عرض ویو ها به نسبت صفحه بزرگتر شده عکس 1 عکس 2 یه برنامه مشابه هست که پیداش کردم.همونطور که میبینید تئ صفحه 8 اینچی کلا اندازه هاش تغییر کرده، عکس 2 دوستان چیکار کنم برنامه منم اندازه هاش اینجوری بشه و نسبت به اندازه صفحات حساس بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 29 آذر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 کسی نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 29 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 سلام، عکسارو دیدم، تفاوتی که من دیدم توی اپ شما فقط سایز متن ها بود که شما میتونی با این کد این مورد رو درست کنی: dim designer As Desginerscriptb4a Label1.TextSize = 3.5*designer.GetPhysicalDeviceSize کتابخونه ی designerscriptb4a هم نیازه! درمورد اون برنامه ی دوم: برای اینکار بهتره از لایوت های مجزا برای تبلت ها و دستگاه های بزرگتر استفاده کنی موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 28 آذر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2016 ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
سلام دوستان
عکس 1 برنامه خودم هست که تو دو تا صفحه نمایش 8 و 5 اینچی اجرا شده ، اندازه ها رو تو دیزاینر به ویو ها دادم.اگه دقت کنید اندازه ها تو 2 تا صفحه یکی هست و فقط تو صفحه 8 اینچی چون صفحه نمایش بزرگتره
طول و عرض ویو ها به نسبت صفحه بزرگتر شده
عکس 1
عکس 2 یه برنامه مشابه هست که پیداش کردم.همونطور که میبینید تئ صفحه 8 اینچی کلا اندازه هاش تغییر کرده،
عکس 2
دوستان چیکار کنم برنامه منم اندازه هاش اینجوری بشه و نسبت به اندازه صفحات حساس بشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.