کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان.من میخوام وقتی برنامم اجرا میشه یک فایل صوتی بخش بشه.لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 V4hid مهمان ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سلام اول این: Dim md As MediaPlayer میتونی در قسمت creaet اینو بزاری md.Initialize2("md") md.Load(File.DirAssets,"mp.mp3") md.Play موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام. واقعا خیلی خیلی معذرت میخوام که پست قدیمی رو بالا آوردم.چون گفتم سوالم رو همینجا مطرح کنم مناسب تر باشه. ایا هر پسوندی از فایل صوتی رو میشه پخش کرد؟؟ با فرمت های مشخصی میشه؟ مثلا: .ogg .mp3 بازم ببخشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ من تست نکردم اما به احتمال زیاد پخش نمیکنه بازم صبر کنید شاید کسی تست کرده باشه بدونه اما فکر نکنم فرمت های عجیبو بخونه mp3 رو پخش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام.واقعا خیلی خیلی معذرت میخوام که پست قدیمی رو بالا آوردم.چون گفتم سوالم رو همینجا مطرح کنم مناسب تر باشه. ایا هر پسوندی از فایل صوتی رو میشه پخش کرد؟؟ با فرمت های مشخصی میشه؟ مثلا: .ogg .mp3 بازم ببخشید. خواهش میکنم . بهترین کار ممکن رو انجام دادید که سوالتون رو اینجا پرسیدید. بله دوست عزیز . بنده wav و mp3 و ogg رو امتحان کردم کاملا جواب میده . سایر پسوند های صوتی رو هم میتونید تست کنید . احتمالا جواب میگیرید باز.... مشکلی بود میتونید مطرح کنید تا رسیدگی بشه . موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ ممنون مهدی و آرمین عزیز. مرسی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کسری نعمتی مهمان
سلام دوستان.من میخوام وقتی برنامم اجرا میشه یک فایل صوتی بخش بشه.لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده