من با کد های زیر مولتی پنل میسازم و میام از php هاستم دیتابیس رو میگیرم و فراخوانی میکنم
Sub JobDone(Jobe As HttpJob)
If Jobe.Success Then
Private a As String
a = Jobe.GetString
Private b() As String = Regex.Split(“”,a)
For i = 0 To b.Length-1
Private n() As String = Regex.Split(“#”,b(i))
p.Initialize(“p”)
ScrollView1.Panel.AddView(p,0,load,100%x,100%y)
load = load + 120dip
p.LoadLayout(“view”)
Label3.Text = n(1)
Label4.Text = n(2)
pclick = n(3)
ScrollView1.Panel.Height = load+40dip
Next
ToastMessageShow(“همه چی حله!”,False)
Else
ToastMessageShow(“کاربر جان اینترنت داری؟ :|”,False)
End If
End Sub
Sub Panelname_Click
StartActivity(phone.OpenBrowser(pclick))
End Sub
خب الان لیبل 3 و 4 کاملا درست کار میکنه و میاد متن های توی دیتابیس رو نشون میده
اما اون متغییر pclick!
من یه ستون دارم به اسم link که لینک کامل یه صفحه رو میاد لود میکنه و میریزمش توی pclick تا با کلیک روی پنل بازش کنه
حالا وقتی یه پنل داشته باشم همه چیز درسته اما وقتی دوتا یا بیشتر میشه با کلیک روی هر پنل لینک آخری رو باز میکنه
سوالم اینه چجوری باید بهش بگم اگه روی پنل اول کلیک شد آیدی 1 و اگه روی پنل n کلیک شد آیدی n رو بده به pclick
سوال
amir1999 81
سلام
من با کد های زیر مولتی پنل میسازم و میام از php هاستم دیتابیس رو میگیرم و فراخوانی میکنم
Sub JobDone(Jobe As HttpJob) If Jobe.Success Then Private a As String a = Jobe.GetString Private b() As String = Regex.Split(“”,a) For i = 0 To b.Length-1 Private n() As String = Regex.Split(“#”,b(i)) p.Initialize(“p”) ScrollView1.Panel.AddView(p,0,load,100%x,100%y) load = load + 120dip p.LoadLayout(“view”) Label3.Text = n(1) Label4.Text = n(2) pclick = n(3) ScrollView1.Panel.Height = load+40dip Next ToastMessageShow(“همه چی حله!”,False) Else ToastMessageShow(“کاربر جان اینترنت داری؟ :|”,False) End If End Sub Sub Panelname_Click StartActivity(phone.OpenBrowser(pclick)) End Sub
خب الان لیبل 3 و 4 کاملا درست کار میکنه و میاد متن های توی دیتابیس رو نشون میده
اما اون متغییر pclick!
من یه ستون دارم به اسم link که لینک کامل یه صفحه رو میاد لود میکنه و میریزمش توی pclick تا با کلیک روی پنل بازش کنه
حالا وقتی یه پنل داشته باشم همه چیز درسته اما وقتی دوتا یا بیشتر میشه با کلیک روی هر پنل لینک آخری رو باز میکنه
سوالم اینه چجوری باید بهش بگم اگه روی پنل اول کلیک شد آیدی 1 و اگه روی پنل n کلیک شد آیدی n رو بده به pclick
احتمالا باید از حلقه فور استفاده کرد
ولی چجوری؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.