spring 0 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ با سلام و خداقوت تشکر از سایت فوق العاه تون من کدهای ارجاع به صفحه توسع دهنده یا ارجاع به برنامه های منتشرشده توسعه دهنده رو میخوام. کتابخونه اریا رو هم اضافه کردم ولی باز میگه برنامه موردنظر وجود ندارد. Dim aria As AriaMarkets ("") aria.IranApps_SafheToseDahande داخل پرانتز چی بیاد بنویسم؟ برای مارکت کندو چطور میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ ببینین خیلی آسونه شما فقط باید ID Developer رو داخل پرانتز وارد کنین ID همون اسم گروه یا خودتون که در مشخصات کاربری وارد کردین یعنی اسم توسعه دهندگیتون از تو تنظیمات پنل توسعه دهنده در دسترسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
spring 0 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ با سلام و تشکر فراوان من همین کار رو انجام دادم ولی بازم این پیام رو میده. ممنون میشم کمک کنید. سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوست گرامی. شما برای ایران اپس پکیج نیم یکی از برنامه هاتون رو داخل پرانتز قرار بدین برای کندو هم همون developer id رو بنویسید. البته برای کندو مطمئن نیستم.اگه جواب نداد پکیج نیم برنامه تونو بزنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
spring 0
با سلام و خداقوت
تشکر از سایت فوق العاه تون
من کدهای ارجاع به صفحه توسع دهنده یا ارجاع به برنامه های منتشرشده توسعه دهنده رو میخوام. کتابخونه اریا رو هم اضافه کردم ولی باز میگه برنامه موردنظر وجود ندارد.
Dim aria As AriaMarkets
("") aria.IranApps_SafheToseDahande
داخل پرانتز چی بیاد بنویسم؟
برای مارکت کندو چطور میشه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
با تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.