iman 10 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان من عکس را از دیتابیس فراخوانی کردم الان میخوام به اشتراک بگذارم اما چند راه رفتم بی نتیجه بود یا من اشتباه کد نوشتم یه لطف کنید راهنمایی کنید برای اشتراک گذاری به تمام مسنجرها. اینم عکس از کد مربوط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام نگاهی به تاپیک بندازید اشتراک عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ شما عکس رو با چه فرمتی در دیتابیس ذخیره کردید یعنی از چه نوع رمز نگاری استفاده کردید باید اول دیکدش کنید و با فرمت عکس ذخیره کنید و بعد share کنید همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman 10 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اون تاپیک هم دیدم مشکلم حل نشد من عکس ها را از دیتابیس به صورت تکس فراخوانی کردم به بیسیک حالا میخوام ببینم چجور تو حافظه داخلی ذخیره و بعد اشتراک بگذارم ؟ اگر کسی هست راهنمایی کنه تاپیک های دیگه هم دیدم مشکل حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ شما که بصورت تکس میگیرید خونده هم میشه تو ایمج ویو؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman 10 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ واقعیتش این سورس هرکس میتونه اشتراک گذاری عکس را برام بگذارد دریغ نکنه...کارم گیره چند روزه درگیرشم به نتیجه هم نرسیدم. http://s5.picofile.com/file/8176642534/New_folder.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman 10 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان لطف کنید جواب بدید چجور عکسی که دیتابیس گرفتم را به اشتراک بگذارم؟ کدشم بالا گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iman 10
سلام دوستان
من عکس را از دیتابیس فراخوانی کردم الان میخوام به اشتراک بگذارم اما چند راه رفتم بی نتیجه بود یا من اشتباه کد نوشتم یه لطف کنید راهنمایی کنید برای اشتراک گذاری به تمام مسنجرها.
اینم عکس از کد مربوط
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.