iman 10 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2015 سلام دوستان من عکس را از دیتابیس فراخوانی کردم الان میخوام به اشتراک بگذارم اما چند راه رفتم بی نتیجه بود یا من اشتباه کد نوشتم یه لطف کنید راهنمایی کنید برای اشتراک گذاری به تمام مسنجرها. اینم عکس از کد مربوط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2015 سلام نگاهی به تاپیک بندازید اشتراک عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 9 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 شما عکس رو با چه فرمتی در دیتابیس ذخیره کردید یعنی از چه نوع رمز نگاری استفاده کردید باید اول دیکدش کنید و با فرمت عکس ذخیره کنید و بعد share کنید همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman 10 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2015 اون تاپیک هم دیدم مشکلم حل نشد من عکس ها را از دیتابیس به صورت تکس فراخوانی کردم به بیسیک حالا میخوام ببینم چجور تو حافظه داخلی ذخیره و بعد اشتراک بگذارم ؟ اگر کسی هست راهنمایی کنه تاپیک های دیگه هم دیدم مشکل حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2015 شما که بصورت تکس میگیرید خونده هم میشه تو ایمج ویو؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman 10 ارسال شده در 13 خرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2015 واقعیتش این سورس هرکس میتونه اشتراک گذاری عکس را برام بگذارد دریغ نکنه...کارم گیره چند روزه درگیرشم به نتیجه هم نرسیدم. http://s5.picofile.com/file/8176642534/New_folder.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman 10 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2015 دوستان لطف کنید جواب بدید چجور عکسی که دیتابیس گرفتم را به اشتراک بگذارم؟ کدشم بالا گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iman 10
سلام دوستان
من عکس را از دیتابیس فراخوانی کردم الان میخوام به اشتراک بگذارم اما چند راه رفتم بی نتیجه بود یا من اشتباه کد نوشتم یه لطف کنید راهنمایی کنید برای اشتراک گذاری به تمام مسنجرها.
اینم عکس از کد مربوط
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.