milad19 113 ارسال شده در 29 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 سلام به همه ی دوستان من یک فایل دارم که میاد و متن رو به جیسون نشون میده {"status":"ok","count":62,"count_total":62,"pages":1,"posts":[{"id":261,"type":"post","slug":"%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a2%d8%af%d9%8 ... خوب حالا مشکلی که دارم باهاش اینه که میخوام اول متن زیر نمایش داده نشه {"status":"ok","count":62,"count_total":62,"pages":1,"posts": دوستان پی اچ پی کار و جیسون حریف بسم الله New Text Document.txt لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
73amirrrco 1 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2017 از این دستور استفاده کنید تا به ارایه تبدیل شود json_decode سپس ارایه های مورد نظر رو حذف کن بعد از این دستور برای ارایه هایی باقی مونده استفاده کن json_encode قبلا تست نکردم ولی فکر کنم جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 روشی که دوستمون گفتن هم روش خوبیه. خب یک سوال ؟ شما وقتی که اجزای posts نمیخوایید بگیرید، پس می تونید بدون اینکه بخوایید json_decode کنید و دوباره json_encode بیایید فقط همون کلید هایی رو که نیاز دارید بگیرید. مثلا status, count و . . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.