milad19 113 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سلام به همه ی دوستان من یک فایل دارم که میاد و متن رو به جیسون نشون میده {"status":"ok","count":62,"count_total":62,"pages":1,"posts":[{"id":261,"type":"post","slug":"%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a2%d8%af%d9%8 ... خوب حالا مشکلی که دارم باهاش اینه که میخوام اول متن زیر نمایش داده نشه {"status":"ok","count":62,"count_total":62,"pages":1,"posts": دوستان پی اچ پی کار و جیسون حریف بسم الله New Text Document.txt لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
73amirrrco 1 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ از این دستور استفاده کنید تا به ارایه تبدیل شود json_decode سپس ارایه های مورد نظر رو حذف کن بعد از این دستور برای ارایه هایی باقی مونده استفاده کن json_encode قبلا تست نکردم ولی فکر کنم جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ روشی که دوستمون گفتن هم روش خوبیه. خب یک سوال ؟ شما وقتی که اجزای posts نمیخوایید بگیرید، پس می تونید بدون اینکه بخوایید json_decode کنید و دوباره json_encode بیایید فقط همون کلید هایی رو که نیاز دارید بگیرید. مثلا status, count و . . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.