naeini89 30 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید یه سوال از خدمتتون دارم چطور میتونم از ورودی از edittext که دارم بینشون فاصله بزارم مثلا عدد ورودی ما اینه 123456789 خروجی بشه 1-2-3-4-5-6-7-8-9 ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز Dim a As String Dim L As Byte Dim TXT As String L=Edittext1.text.Lenght TXT="" For i=1 To L a=Str.Mid(Edittext1,i,1) TXT=TXT&a&"-" Next L=TXT.Lenght L=L-1 TXT=Str.Mid(TXT,1,L) TXT آخری میشه جواب شما . ضمنا باید از کتابخونه ICOSStrings استفاده کنین موفق باشین Str چی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ جواب رو ویرایش کردم گفتم که کتابخونه رو به کتابخونه های برنامه بیسیکتون اضاف کنید. اگه ندارین بگین تا بذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ ویرایش شد ویرایش شد ویرایش شد ویرایش شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ این هم برنامه شما به همراه کتابخونه: Split.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ فکر میکنم باید از Numbers استفاده کنید شما میتونید عبارت Format Basic4Android رو سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلامخسته نباشید یه سوال از خدمتتون دارم چطور میتونم از ورودی از edittext که دارم بینشون فاصله بزارم مثلا عدد ورودی ما اینه 123456789 خروجی بشه 1-2-3-4-5-6-7-8-9 ممنون میشم سلام دوست عزیز Dim a As String Dim L As Byte Dim TXT As String Dim str As ICOSStrings L=EditText1.text.Length TXT="" For i=1 To L a=str.Mid(EditText1.text,i,1) TXT=TXT&a&"-" Next L=TXT.Length L=L-1 TXT=str.Mid(TXT,1,L) TXT آخری میشه جواب شما . ضمنا باید از کتابخونه ICOSStrings استفاده کنین موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naeini89 30
سلام
خسته نباشید
یه سوال از خدمتتون دارم
چطور میتونم از ورودی از edittext که دارم
بینشون فاصله بزارم
مثلا عدد ورودی ما اینه
123456789
خروجی بشه
1-2-3-4-5-6-7-8-9
ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.