amir386 39 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان از خیلی وقته دنبال یه چیزیم و خسته شدم... ریسیو کردن پیامک تو اندروید 5 به بالا چطوریه . از بعضیا پرسیدم میگن نمیشه.. اگه نمیشه پس چجور بازار ریسیو میکنه. یا تلگرام یا خیلی از برنامه های ایرانی... کسی میدونه خواهشا کمکم کنه با تشکر دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ کسی واقعا تو انجمن جواب سوالمو نداره؟؟؟؟؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ سلام چه کسی گفت نمیشه رسیو کرد؟ شاید منظورشون return دادن یا وارد صندوق نشدن پیام هست که میگن نمیشه. شما از کلاس SmsInterceptor در کتابخانه Phone که خیلی پست در موردش هست استفاده کنید. باید جواب بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ نه من ساختم دیگه فقط تا اندروید 4.4.4 ریسیو میکنه و میتونه پیامک رو بخونه راه حلی ندارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir386 39
با سلام خدمت دوستان از خیلی وقته دنبال یه چیزیم و خسته شدم...
ریسیو کردن پیامک تو اندروید 5 به بالا چطوریه . از بعضیا پرسیدم میگن نمیشه..
اگه نمیشه پس چجور بازار ریسیو میکنه. یا تلگرام یا خیلی از برنامه های ایرانی...
کسی میدونه خواهشا کمکم کنه با تشکر دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.