arastooms 1,046 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ سلام با دستور کتابخانه okhttputil یک عکس از هاستم دانلود کردم به صورت بیت مپ هست کار بر باز میکنه میبینه و تمام میخام بدونم کجا ذخیره میشه تا بعد که اومد بیرون پاکش کنم حجم برنامه بالا نره به مرور زمان چه باید بکنم مرسی از عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ سلام . اساسا اون عکس ها داخل فولدر Cache Data ذخیره میشه در نتیجه اگرم فرض کنیم پاک نمیکنه ( که تا جایی که من سورس هاشو چک کردم میکنه ) خود OS بعد از زیاد شدن کش wipe میکنش پس جای نگرانی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ ارسطو جان قبلا خیلی سوال شده یه سرچی کنید لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ در 7 ساعت قبل، dftbayat گفته است : ارسطو جان قبلا خیلی سوال شده یه سرچی کنید لینک سلام مرسی بابت راهنمایی اتفاقا گشتم ولی من نمیخام ذخیره بشه این روش ذخیره رو توضیح داده من میخام بدونم داخل کش موقت میمونه ؟ و بعد از خروج پاک میشه و یا باید از جایی دستی پاکش کنیم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ درود بعید میدونم ذخیره بشه... به نظر من فقط داخل کش موقت می مونه و بعد خودش حذف میشه ! اطمینان 100% از جوابم ندارم... ولی خب نظرمو گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ در 5 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : درود بعید میدونم ذخیره بشه... به نظر من فقط داخل کش موقت می مونه و بعد خودش حذف میشه ! اطمینان 100% از جوابم ندارم... ولی خب نظرمو گفتم منم همینطور فکر میکنم مهدی جان ولی مطمعن نیستم چه طور میتونم داخل پوشه کش رو ببینم که بیام یه عکس ارسال کنم و برم ببینم هست یا نه و بعد از خروج و رود مجدد هم چک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، arastooms گفته است : منم همینطور فکر میکنم مهدی جان ولی مطمعن نیستم چه طور میتونم داخل پوشه کش رو ببینم که بیام یه عکس ارسال کنم و برم ببینم هست یا نه و بعد از خروج و رود مجدد هم چک کنم این یعنی میخای ذخیره بشه قبلا یه نمونه سورس گذاشتم ایمیج دانلودر مولتی پنل با قابلیت کش کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام
با دستور کتابخانه okhttputil یک عکس از هاستم دانلود کردم به صورت بیت مپ هست
کار بر باز میکنه میبینه و تمام
میخام بدونم کجا ذخیره میشه تا بعد که اومد بیرون پاکش کنم حجم برنامه بالا نره به مرور زمان
چه باید بکنم
مرسی از عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.