ghost94 151 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من یه دیتابیس دارم که دائما توش یه سری مطلب در حال Insert شدن هستش که یک سری ازین مطالب تکراریه با چه دستوری رکورد های تکراری رو میشه حذف کرد ؟ (منظورم DELETE هستش و نمیخوام از DISTINCT استفاده کنم !) سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد ممنون میشم کمک کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سلام یه بررسی بکنید من تست نکردم Dim sql As SQL Dim cur ,cur2 As Cursor cur = sql.ExecQuery("SELECT DISTINCT (id) FROM tbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i cur2 = sql.ExecQuery("SELECT FROM tbl WHERE name = "&cur.GetString("name")&" AND id > "&cur.GetInt("id")) For j = 0 To cur2.RowCount - 1 cur2.Position = j sql.ExecNonQuery("DELETE FROM tbl WHERE id = "&cur2.GetInt("id")) Log("DELETE id : "&cur2.GetInt("id") Next Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ مرسی از پاسخگوییتون منتها یه مقدار پیچیده شده و کدهای خودمم خیلی پیچیده اش کردم اگه امکانش هست اینو یه نگاه بندازید ببینید میشه اینو آورد تو بیسیک http://papro-co.ir/4590-2/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ والا این t-sql هست و اصلا مطمئن نیستم که Sqlite اینو ساپورت بکنه یا نه خیلی قویه اما SqlServer نمیشه کدایی که دادم کار نکرد؟ یه مورد داشت توی ادامه ی این کد برطرف میکنم ببین این میاد و اسامیه تکراری رو ، اولیشو میگیره با Distinct که خودت میدونی مثلا 1-شهاب 2-مهدی 3-شهاب این میاد شهاب و مهدی رو میگیره حالا برای شهاب میره تو کله دیتابیس چک میکنه و هر چی شهاب هست و ای دی ای که داره بزرگتر از 1 هست رو میاره حالا توی حلقه ، تک تکشون رو برات حذف میکنه همه به جز اولی راحت تره برات ، کدهای t-sql هم کامل بلد نیستم اما وقتی برنامه نویسی میتونی بکنی سمت بیسیک ، به نظرم سخت میشه کارت بری سراغ پیچیدگیه Sql Dim sql As SQL Dim cur ,cur2 As Cursor cur = sql.ExecQuery("SELECT DISTINCT (name) FROM tbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i cur2 = sql.ExecQuery("SELECT FROM tbl WHERE name = "&cur.GetString("name")&" AND id > "&cur.GetInt("id")) For j = 0 To cur2.RowCount - 1 cur2.Position = j sql.ExecNonQuery("DELETE FROM tbl WHERE id = "&cur2.GetInt("id")) Log("DELETE id : "&cur2.GetInt("id") Next Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghost94 151
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه دیتابیس دارم که دائما توش یه سری مطلب در حال Insert شدن هستش که یک سری ازین مطالب تکراریه
با چه دستوری رکورد های تکراری رو میشه حذف کرد ؟ (منظورم DELETE هستش و نمیخوام از DISTINCT استفاده کنم !)
سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد ممنون میشم کمک کنید!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.