mohammade79 127 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه سورس پیانو حرفه ای دستم اومده که یه یجاش میرسم یه مشکلی دارم این اولین و کاملترین سورس پیانو هستش برای بیسیک لطفا اگه کسی از این کد ها سردرمیاره یه اموزش کوچولو برای عزیزان بده و اینکه چرا فقط تا دکمه 13 موزیک پخش میشه درونش؟ piano example 2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ 2 ساله تو این انجمنم یکی نشده جوابمو بده .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ پیشنهاد میکنم پیانو رو با یونیتی بسازید من دو سال تلاش کردم با بیسیک بسازم همیشه یه مشکلی داشت در کل بیسیک واسه پردازش صدا ضعیفه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام دوستان یه سورس پیانو حرفه ای دستم اومده که یه یجاش میرسم یه مشکلی دارم این اولین و کاملترین سورس پیانو هستش برای بیسیک لطفا اگه کسی از این کد ها سردرمیاره یه اموزش کوچولو برای عزیزان بده و اینکه چرا فقط تا دکمه 13 موزیک پخش میشه درونش؟
piano example 2.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.