محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من هنگام ران کردن به مشکل زیر برخوردم لطفا راهنمایی کنید حتی فایل کتابخانه android-support-v4 رو هم به کتابخونه ها اضافه کردم باز هم همین ارور رو میده. عکس از ارور : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز، اگر از ریسورس های اپ کامپت و... ی SDK استفاده میکنید. باید فایل کتابخونه ی android-support-v4 که در پوشه کتابخونه های بیسیک هست با فایلی که توی ریسورس های اس دی کا تون هست یکی باشند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سلام مرسی متشکر مثل اینکه مشکل از api من بود از api 14 استفاده میکردم الان زدم که اپدیت شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد معین عبدی 255
سلام دوستان من هنگام ران کردن به مشکل زیر برخوردم لطفا راهنمایی کنید
حتی فایل کتابخانه android-support-v4 رو هم به کتابخونه ها اضافه کردم باز هم همین ارور رو میده.
عکس از ارور :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.