Gray Mind 913 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه کدی دارم که یه سری اطلاعات رو میفرستم به سرور قبل فرستادن لاگ میگیرم به فارسی و به خوبی چاپ میشه و مشکلی نداره اما وقتی فرستاده میشه به سرور به صورت علامت سوال ذخیره میشه ضمن اینکه collection دیتابیس هم utf-8-persian-ci هستش این هم کدهای PHP <? $databasehost = "localhost"; $databasename = "DBName"; $databaseusername ="DBUsername"; $databasepassword = "DBPass"; $con = mysql_connect($databasehost,$databaseusername,$databasepassword) or die(mysql_error()); mysql_select_db($databasename) or die(mysql_error()); mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'){ $contname = $_POST['conname']; $contnum = $_POST['connum']; $sql = "INSERT INTO contact (contname,contnum) VALUES('$contname','$contnum')"; if(mysql_query($sql)){ echo 'sabt shod'; }else{ echo 'sabt nashod'; } mysql_close($con); }else{ echo 'khata'; } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ در 35 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : سلام دوستان من یه کدی دارم که یه سری اطلاعات رو میفرستم به سرور قبل فرستادن لاگ میگیرم به فارسی و به خوبی چاپ میشه و مشکلی نداره اما وقتی فرستاده میشه به سرور به صورت علامت سوال ذخیره میشه ضمن اینکه collection دیتابیس هم utf-8-general-ci هستش این هم کدهای PHP <? $databasehost = "localhost"; $databasename = "DBName"; $databaseusername ="DBUsername"; $databasepassword = "DBPass"; $con = mysql_connect($databasehost,$databaseusername,$databasepassword) or die(mysql_error()); mysql_select_db($databasename) or die(mysql_error()); mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'){ $contname = $_POST['conname']; $contnum = $_POST['connum']; $sql = "INSERT INTO contact (contname,contnum) VALUES('$contname','$contnum')"; if(mysql_query($sql)){ echo 'sabt shod'; }else{ echo 'sabt nashod'; } mysql_close($con); }else{ echo 'khata'; } ?> داداچ داری اشتباه انتخاب میکنی collection رو این انتخاب کن utf-8-persian-ci لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ در 22 دقیقه قبل، میلاد گفته است : داداچ داری اشتباه انتخاب میکنی collection رو این انتخاب کن utf-8-persian-ci همون همون اشتباه تایبی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : همون همون اشتباه تایبی بود درست شد ؟ :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ در 6 دقیقه قبل، میلاد گفته است : درست شد ؟ :| نه دیگه با اینکه این کالکشن رو قبلا گذاشته بودم ( تو بست اول اشتباه نوشتم) باز هم به صورت علامت سوال ذخیره میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gray Mind 913
سلام دوستان
من یه کدی دارم که یه سری اطلاعات رو میفرستم به سرور
قبل فرستادن لاگ میگیرم به فارسی و به خوبی چاپ میشه و مشکلی نداره
اما وقتی فرستاده میشه به سرور به صورت علامت سوال ذخیره میشه
ضمن اینکه collection دیتابیس هم utf-8-persian-ci هستش
این هم کدهای PHP
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.