bakhtiaran 84 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ با سلام و خسته نباشد چجوری میتونم نوشته های اسلاید منو رو راستچین کنم مثل تصویر زیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ در 16 ساعت قبل، bakhtiaran گفته است : اگه امکانش هست لینکشو بهم بدین چون هرچی می گردم پیدا نمی کنم البته اسلاید منو رو تونستم راستچینش کنم ولی اون نوشته ها نمیشه توی بخش آموزش های تصویری بگردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ داخل انجمن سرچ کنید در مورد این موضوع بحث شده و سورس هم قرار گرفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ در 11 دقیقه قبل، امین پوراباذری گفته است : داخل انجمن سرچ کنید در مورد این موضوع بحث شده و سورس هم قرار گرفته اگه امکانش هست لینکشو بهم بدین چون هرچی می گردم پیدا نمی کنم البته اسلاید منو رو تونستم راستچینش کنم ولی اون نوشته ها نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سلام فک کنم تو منویی که اقای نیکروان ساختند مشکلتون رو حل کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bakhtiaran 84
با سلام و خسته نباشد چجوری میتونم نوشته های اسلاید منو رو راستچین کنم مثل تصویر زیر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.