فرض کنید یک پوشه دارم به اسم Mob و توش 3 تا فایل هست
من میخوام وقتی اومدم یکی از فایل های این پوشه رو حذف کردم و شد دو تا برنامه ام بیاد یه نوتیفیکشن بده
من کد بررسی و نوتیفیکشن رو بلدم
اما نمیدونم باید اینارو کجا استفاده کنم که مثلا هر 10 دقیقه حتی وقتی برنامه بسته هستش بیاد اون پوشه رو تو بک گراند چک کنه ببینه فایل هاش چندتا ست اگه هرچی غیراز 2 تا بود که هیچی ولیی اگه من اومدم یه فایل رو حذف کردم و شد 2 تا اون برنامه خودکار زمان بررسی کردنش متوجه بشه و نوتیفیکشن بده
کد بررسی و نوتیفیکشنم هم اینه:
Dim l As List
l.Initialize
l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/Mob")
Dim size As Int
For i=0 To l.Size-1
size=size+File.Size(File.DirRootExternal&"/Mob",l.Get(i))
Next
If l.Size = 2 Then
n.Initialize
n.AutoCancel = True
n.Icon = "icon"
n.Light = True
n.SetInfo("عنوان","متن",Me)
n.Sound = True
n.Vibrate = False
n.Notify(1)
End If
سوال
majerajoo 161
سلام
خسته نباشید
فرض کنید یک پوشه دارم به اسم Mob و توش 3 تا فایل هست
من میخوام وقتی اومدم یکی از فایل های این پوشه رو حذف کردم و شد دو تا برنامه ام بیاد یه نوتیفیکشن بده
من کد بررسی و نوتیفیکشن رو بلدم
اما نمیدونم باید اینارو کجا استفاده کنم که مثلا هر 10 دقیقه حتی وقتی برنامه بسته هستش بیاد اون پوشه رو تو بک گراند چک کنه ببینه فایل هاش چندتا ست اگه هرچی غیراز 2 تا بود که هیچی ولیی اگه من اومدم یه فایل رو حذف کردم و شد 2 تا اون برنامه خودکار زمان بررسی کردنش متوجه بشه و نوتیفیکشن بده
کد بررسی و نوتیفیکشنم هم اینه:
Dim l As List l.Initialize l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/Mob") Dim size As Int For i=0 To l.Size-1 size=size+File.Size(File.DirRootExternal&"/Mob",l.Get(i)) Next If l.Size = 2 Then n.Initialize n.AutoCancel = True n.Icon = "icon" n.Light = True n.SetInfo("عنوان","متن",Me) n.Sound = True n.Vibrate = False n.Notify(1) End If
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.