yaser_b4a 131 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۵ با سلام من از تایمر در یه کلاس استفاده میکنم ولی ظاهرا کار نمیکنه.رویداد timer_Tick اجرا نمیشه! یعنی تو کلاسها نمیشه از تایمر استفاده کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ از دوستان کسی نظری نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز. دو تا سوال پیش میاد با این طرز نوشتن شما!!(از این به بعد بیشتر توضیح بدید موقع سوال پرسیدن!): 1-نام رویداد رو توی متد Initialize چی گذاشتید؟ 2-مقدار Interval رو توی Initialize چقدر گذاشتید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ این کد: Sub Class_Globals Public t As Timer End Sub Public Sub Initialize t.Initialize("t",500) t.Enabled=True End Sub Sub t_Tick End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/07/23, 11:58:57، omidi1024 گفته است : این کد: Sub Class_Globals Public t As Timer End Sub Public Sub Initialize t.Initialize("t",500) t.Enabled=True End Sub Sub t_Tick End Sub کسی میدونه چرا تایمر کار نمیکنه.اصلا تو کلاس از تایمر میشه استفاده کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ عزیز من همین الان عینا کد خودتون رو تست کردم کاملا تایمر کار میکنه و مشکلی نداره کد کلاس: Sub Class_Globals Public t As Timer End Sub Public Sub Initialize t.Initialize("t",3000) t.Enabled=True End Sub Sub t_Tick ToastMessageShow("yes",False) End Sub کد اکتیویتی : Sub Process_Globals Dim css As css End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l1") css.Initialize End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
با سلام
من از تایمر در یه کلاس استفاده میکنم ولی ظاهرا کار نمیکنه.رویداد timer_Tick اجرا نمیشه!
یعنی تو کلاسها نمیشه از تایمر استفاده کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.