ali@ali 10 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلاااام!! عاغا من تب هاست و ساختم http://s6.uplod.ir/i/00553/g2thbopcinpi.png حالا چجوری تو هرکدوم لیست ویومو لود کنم؟! کمک فوریییی!1 خدا خیرتون بده*گاز* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-love 29 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ! خب تو همون تبی که ساختی باید یه لی اوت لود کنی و باید تو اون لیوت لیست ویوت باشه مثلا از AddTab استفاده کرده باشی دوتا آرگومان میگیره یکی عنوان یکی فایل لی اوتی که از قبل ساختی و تو لیوت هم باید لیست ویو رو داشته باشی میخوای آیتم اضاف کنی هم تعریفش کن تو همین اکتیویتی و استفاده کن ازش موفق باشی./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi-a 17 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بفرما TABa.AddTab("onvan","layout.bal") بعد تو همین لایت هرچی می خوای بزاری بزار البته خیلی بهتر از AHViewPager استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ آقای mehdi-a ی عزیز این کد رو TABa.AddTab("onvan","layout.bal") باید تو Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) بزارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ alireza-love عزیز کجا باید add tab و بزنم؟؟ همون زیر کد تب هاست تو Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ؟؟؟ اونوقت چجوری تعین میشه که تو تب هاستم تو اولیش نشون میده یا دومین تب هاست...؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi-a 17 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ آقای mehdi-a ی عزیزاین کد رو taba.addtab("onvan","layout.bal") باید تو sub activity_create(firsttime as boolean) بزارم؟ بله درسته همونجا که گفتی بزار ( البته مکانش هرجا میتونه باشه بجز بخش متغییرها ) خب عنوان نمیدیم مگه بهش! مثلا اغای جعفر یک سیب دارد ---- جعفر عنوان ( سیب =>> لایت ) چون کدا از بالا خونده میشه و کامپایل میشه هرکدوم اول باشه همون میشه اول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ داداش mahdi-a فکر کنم من یه ذره خنگم ) ببین الان ینی من برا این تب هاست http://s6.uplod.ir/i/00553/g2thbopcinpi.png این کد هارو زدم Activity.LoadLayout("ketab") menu.Initialize(Activity , Me , "animations" , LoadBitmap(File.DirAssets,"add.png") , Null , 10%x , 90%y) menu.SetAnimatedButtonDimensions(40dip , 40dip) menu.AddItem(LoadBitmap(File.DirAssets,"add.png")) Activity.LoadLayout("main") Dim bmp1, bmp2, bmp3, bmp4, bmp5, bmp6 As Bitmap bmp1 = LoadBitmap(File.DirAssets, "1.png") bmp2 = LoadBitmap(File.DirAssets, "2.png") bmp3 = LoadBitmap(File.DirAssets, "3.png") bmp4 = LoadBitmap(File.DirAssets, "4.png") bmp5 = LoadBitmap(File.DirAssets, "5.png") bmp6 = LoadBitmap(File.DirAssets, "6.png") Tabhost1.AddTabWithIcon ("اول", bmp1, bmp2, "page1") Tabhost1.AddTabWithIcon ("دوم", bmp1, bmp2, "page2") 'sevomisham to rahe ' حالا باید چجوری تعریف کنم که هر کدوم از اولی و دومی یه لست ویو جدا داشته باشن؟!! یه دنیا ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi-a 17 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ داداش mahdi-a فکر کنم من یه ذره خنگم )ببین الان ینی من برا این تب هاست http://s6.uplod.ir/i/00553/g2thbopcinpi.png این کد هارو زدم Activity.LoadLayout("ketab") menu.Initialize(Activity , Me , "animations" , LoadBitmap(File.DirAssets,"add.png") , Null , 10%x , 90%y) menu.SetAnimatedButtonDimensions(40dip , 40dip) menu.AddItem(LoadBitmap(File.DirAssets,"add.png")) Activity.LoadLayout("main") Dim bmp1, bmp2, bmp3, bmp4, bmp5, bmp6 As Bitmap bmp1 = LoadBitmap(File.DirAssets, "1.png") bmp2 = LoadBitmap(File.DirAssets, "2.png") bmp3 = LoadBitmap(File.DirAssets, "3.png") bmp4 = LoadBitmap(File.DirAssets, "4.png") bmp5 = LoadBitmap(File.DirAssets, "5.png") bmp6 = LoadBitmap(File.DirAssets, "6.png") Tabhost1.AddTabWithIcon ("اول", bmp1, bmp2, "page1") Tabhost1.AddTabWithIcon ("دوم", bmp1, bmp2, "page2") 'sevomisham to rahe ' حالا باید چجوری تعریف کنم که هر کدوم از اولی و دومی یه لست ویو جدا داشته باشن؟!! یه دنیا ممنونم ببین الان خودت نوشتی TABa.AddTabWithIcon ("اول", bmp1, bmp2, "page1") اونجا که نوشتی page1 این فایل لیوته یعنی با پسوند bal یعنی همین تب هاستی که اوردی توش تو بخش دیزاینر یکی دیگه درست کن اسمش حالا مثلا همین page1 بزار . یچی بیار توش مثلا همین لیست ویو میخوای بزاری توش. حالا همین لیوتی که ساختی تو تب اول نشون میده و همه تبا رو همین طوری درست کن ( برای هر تب یک لیوت ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ شما مگه اینجا جوابتون رو نگرفتید؟!!!!!!!!!!*گاز* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ مرسی ولی نه آقا نیما!! کتابخونش نبود نتونستم کاری کنم *لال* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ جلل خالق شما بلد نیستی از خاصیت های لیست ویو استفاده کنی والا فکر نکم کار داشته باشه خیلی عجیه پس اینجور میخوایین برنامه نویسی یاد بگیرین*لال**تعجب3**نگاه بد* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ جسارت نشه نیما جان توضیح شما کامل بود*چشمک* من تازه واردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ خواهش میکنم عزیز منم قصد بدی نداشتم خیلی معذرت میخوام*تک قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi-a 17 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ مدیر جان این مشکل منو یه نگاه بنداز [h=3]اتصال گوشی به گوشی دیگر[/h]http://answercenter.ir/thread1798.html#post11339 ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ عزیزم مشکلتون پاسخ داده شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali@ali 10
سلاااام!!
عاغا من تب هاست و ساختم http://s6.uplod.ir/i/00553/g2thbopcinpi.png
حالا چجوری تو هرکدوم لیست ویومو لود کنم؟!
کمک فوریییی!1
خدا خیرتون بده*گاز*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.