moh3n 16 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید من دوتا سوال داشتم اولیش اینه که چطوری میشه برای spinner یه متن انتخاب کرد ؟ دومیشم اینه که ما تو برنامه تاریخ جاریو داریم (مثل 1393/12/22) بعد چطوری میشه کاربر بعداز وارد کردن تاریخ تولدش سنشو بدست آورد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ برای اضافه کردن به اسپاینر به این صورت: [/b][b]Spinner1.Add("Majid")[/b][b] واسه بدست اورن سن هم خب تاریخ امروز رو بگیر و از کاربر بخا که تاریخ تولدشو به این صورت 1371 مثلا وارد کنه و تو بیا 1371 رو با امسال یعنی 1393 تفریق ن میشه سن طرف.1371 - 1393 میشه سن بنده یعنی 22. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ آقا دستت درد نکنه فقط چیکار کنم وقتی spinner رو باز میکنم بعضی از گزینه نمایش داده نشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اگه خواستی بسازی ساعت و دقیقه و ثانیه رو هم اضاف کن تا کارت بیشتر به چشم بیاد و مخاطبین بیشتر سمتش کشیده بشن قبلا ساختم چنین برنامه ای رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام خسته نباشید
من دوتا سوال داشتم
اولیش اینه که چطوری میشه برای spinner یه متن انتخاب کرد ؟
دومیشم اینه که ما تو برنامه تاریخ جاریو داریم (مثل 1393/12/22) بعد چطوری میشه کاربر بعداز وارد کردن تاریخ تولدش سنشو بدست آورد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.