taha1371 84 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ سلام میکم من میخوام تو برنامم اینجوری خط کشی بشه کسی میدونه چطور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ شما وقتی یک اسلاید منو رو میسازید میتونید لیست ویو رو در اون قرار بدید و تا جایی که بنده تست کردم لیست ویو به صورت خودکار این خط کشی رو بین آیتماش میزاره.(این نرم افزار هم از لیست ویوو استفاده کرده.) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ در 12 دقیقه قبل، PooyaDe گفته است : شما وقتی یک اسلاید منو رو میسازید میتونید لیست ویو رو در اون قرار بدید و تا جایی که بنده تست کردم لیست ویو به صورت خودکار این خط کشی رو بین آیتماش میزاره.(این نرم افزار هم از لیست ویوو استفاده کرده.) من میخوام رنکش قرمز باشه وه رنگ نوشتش عوظ بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ در 13 ساعت قبل، taha1371 گفته است : من میخوام رنکش قرمز باشه وه رنگ نوشتش عوظ بشه رنگ خط کشیو اصلا نمیدونم میشه عوض کرد یا خیر در لیست ویو معمولی ولی رنگ متن لیست ویو با این کد میشه عوض کرد listview1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextColor = colors.رنگ دلخواه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ سلام من که اینجوری خط کشی میکنم بقیه رو نمیدونم عکس بگ گراندشو اینجوری کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، PooyaDe گفته است : رنگ خط کشیو اصلا نمیدونم میشه عوض کرد یا خیر در لیست ویو معمولی ولی رنگ متن لیست ویو با این کد میشه عوض کرد listview1.TwoLinesAndBitmap.Lable.TextColor = colors.رنگ دلخواه استاد کدو زدم ارور داد یا اگه ارور نده رنگ عوض نمیشه ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," تنظیمات پخش",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),1) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," حمایت از ما",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),2) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," نظر دادن به برنامه",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),3) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," درباره ما",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),4) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," برنامه های ما",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),5) ListView1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight = 100 ListView1.TwoLinesAndBitmap.Lable.TextColor = Colors.red لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سلام تو آریا لیست ویو میشه راحت اینکاروکرد.تاپیک مربوط به اون رو ببینید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، taha1371 گفته است : استاد کدو زدم ارور داد یا اگه ارور نده رنگ عوض نمیشه ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," تنظیمات پخش",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),1) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," حمایت از ما",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),2) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," نظر دادن به برنامه",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),3) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," درباره ما",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),4) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(""," برنامه های ما",LoadBitmap(File.DirAssets,"52574514.png"),5) ListView1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight = 100 ListView1.TwoLinesAndBitmap.Lable.TextColor = Colors.red قاعدتا نباید مشکل داشته باشه بنده تست کردم حتما یه جا رو فراموش کردید اگه میتونید سورس یا کد را به صورت کامل بزارید در ضمن نگفتید ارور که میده چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ کدی که شما دادید اضاف که میکنم زیر خظط قرمز میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ در 10 دقیقه قبل، taha1371 گفته است : کدی که شما دادید اضاف که میکنم زیر خظط قرمز میاد یعنی چی؟ یه عکس میتونید بزارید از خروجیتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، PooyaDe گفته است : یعنی چی؟ یه عکس میتونید بزارید از خروجیتون اینم عکس استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ در 53 دقیقه قبل، taha1371 گفته است : اینم عکس استاد اها فهمیدم مشکل از کجاست این رو متاسفانه بنده اشتباه کردم تو املا کلمات شما Lable رو به Label تغییر بدین (e باید قبل از L اخری باشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ سلام به این شکل عمل کنید راحت می تونید divider رو رنگشو تغییر بدید » Sub Globals Private lv As ListView Private cd As ColorDrawable End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("activity_main") cd.Initialize(Colors.Red,1) For i = 0 To 10 lv.AddTwoLines("Name #"&i,"Family #"&i) Next Dim r As Reflector r.Target = lv r.RunMethod4("setDivider", Array As Object(cd), Array As String("android.graphics.drawable.Drawable")) r.RunMethod2("setDividerHeight","1","java.lang.int") End Sub واسه تغییر رنگ هم این کد رو باید رنگش رو تغییر بدید » cd.Initialize(Colors.Red,1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام میکم من میخوام تو برنامم اینجوری خط کشی بشه کسی میدونه چطور
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.