parsixa 35 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید یه لی اوت شامل یک image view و 20 تا دکمه داریم .. چطور یک اسکرول ویو برای این صفحه پیاده کنیم ک همه این 20 عدد دکمه ک پشت سر هم میاد رو بتونه پوشش بده .. ترجیحا لینک آموزش تصویری رو بدید یا یه اموزش متنی کامل و جامع هرچقدر سرچ کردم نه توی انجمن و نه توی گوگل هیچ مطلب مرتبطی نبود ... پیشاپیش مرسی از پاسخگوییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام شما میتونی از پنل و اسکرول ویو استفاده کنی (در ضمن داخل پنل میوتنی هر چی خواستی وارد کنی ) به این تاپیک نگاه کن ببین به کارت میاد [h=2] ساخت لیست ویو به صورت اختصاصی و خوشگل [/h] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ با سلامشما میتونی از پنل و اسکرول ویو استفاده کنی (در ضمن داخل پنل میوتنی هر چی خواستی وارد کنی ) به این تاپیک نگاه کن ببین به کارت میاد ساخت لیست ویو به صورت اختصاصی و خوشگل مرسی مفید بود اما اگر ویدیو آموزشیش رو بتونن پر کنن خیلی مفید تر میشه و درکش راحت تر میشه و همچنین بار آموزشی انجمن بالاتر میره ... ممنون میشم این کارو بکنید.. منتظر پاسختون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parsixa 35
سلام خسته نباشید
یه لی اوت شامل یک image view و 20 تا دکمه داریم ..
چطور یک اسکرول ویو برای این صفحه پیاده کنیم ک همه این 20 عدد دکمه ک پشت سر هم میاد رو بتونه پوشش بده ..
ترجیحا لینک آموزش تصویری رو بدید یا یه اموزش متنی کامل و جامع
هرچقدر سرچ کردم نه توی انجمن و نه توی گوگل هیچ مطلب مرتبطی نبود ...
پیشاپیش مرسی از پاسخگوییتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.