Radius 89 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ سلام من یک متن دارم که split کردمش و میدونم که قسمت هاش رو باید مثلا به صورت txt[1] و این جوری چیزا نمایش داد اما یه حلقه For دارم که هر کاری میکنم قبول نمیکنه این رو مستقیم چی کار باید بکنم؟ یکی از چیز هایی که اومد تو سرم این بود که بیام اینارو تو String قرار بدم تک تک اما خب چون متن رو کاربر وارد میکنه . دقیق نمیدونم چند تا میشه و چجوری با For بیام String کنمشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ کسی نمیتونه کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ کدتونو قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Radius 89
سلام
من یک متن دارم که split کردمش و میدونم که قسمت هاش رو باید مثلا به صورت txt[1] و این جوری چیزا نمایش داد
اما یه حلقه For دارم که هر کاری میکنم قبول نمیکنه این رو مستقیم
چی کار باید بکنم؟
یکی از چیز هایی که اومد تو سرم این بود که بیام اینارو تو String قرار بدم تک تک
اما خب چون متن رو کاربر وارد میکنه . دقیق نمیدونم چند تا میشه و چجوری با For بیام String کنمشون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.