moh3n 16 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ سلام توی ریسایکلرویو یه مشکلی دارم اونم اینه که توی ریسایکلر یک ویو رو فقط یکبار میشه تعریف کرد مثلا ما یک ویو از نوع لیبل رو فقط یکبار میتونیم استفاده کنیم، و اگه دوتا لیبل داخل ریسایکلر قرار بدیم نشون نمیده حالا میخواستم بدونم کسی راهی بنظرش میرسه که چطوری دوتا لیبل از دونوع مختلف توی ریسایکلر تعریف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ در 18 دقیقه قبل، moh3n گفته است : سلام توی ریسایکلرویو یه مشکلی دارم اونم اینه که توی ریسایکلر یک ویو رو فقط یکبار میشه تعریف کرد مثلا ما یک ویو از نوع لیبل رو فقط یکبار میتونیم استفاده کنیم، و اگه دوتا لیبل داخل ریسایکلر قرار بدیم نشون نمیده حالا میخواستم بدونم کسی راهی بنظرش میرسه که چطوری دوتا لیبل از دونوع مختلف توی ریسایکلر تعریف کنم؟ سلام به پنل بذارین روی ریسایکلر بعد لیبل ها رو روی پنل لود کنین هر چند تعداد که لازم داشتین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، nasim گفته است : سلام به پنل بذارین روی ریسایکلر بعد لیبل ها رو روی پنل لود کنین هر چند تعداد که لازم داشتین منم دقیقا همین کارو کردم ولی بازم قبول نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ درود من نمیدونم شما از کدام کتابخانه دارید استفاده میکنید و چی داره و نداره اما توی اندروید استودیو یک متد داره به نام NotifiyDataSetChange میاد Adapter رو آپدیت میکنه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ دوستان کسی راهی به نظرش نمیرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
توی ریسایکلرویو یه مشکلی دارم
اونم اینه که توی ریسایکلر یک ویو رو فقط یکبار میشه تعریف کرد
مثلا ما یک ویو از نوع لیبل رو فقط یکبار میتونیم استفاده کنیم، و اگه دوتا لیبل داخل ریسایکلر قرار بدیم نشون نمیده
حالا میخواستم بدونم کسی راهی بنظرش میرسه که چطوری دوتا لیبل از دونوع مختلف توی ریسایکلر تعریف کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.