با سلام و خسته نباشید، اکثر ما برای جلوگیری از هک پرداخت درون برنامه ای خودمون یا میایم از کد زیر استفاده میکنیم!!
DimActManAsJavaObjectDim R AsReflector
R.Target=R.GetContextActMan= R.RunMethod2("getSystemService","activity","java.lang.String")DimTaskInfoAsJavaObject=ActMan.RunMethod("getRunningTasks",ArrayAsObject(1))DimCompInfoAsJavaObject=TaskInfo.RunMethodJO("get",ArrayAsObject(0)).GetField("topActivity")DimPackageNameAsString=CompInfo.RunMethod("getPackageName",Null)IfPackageName.CompareTo("com.farsitel.bazaar")=0ThenReturnTrueReturnFalse
یا از کتابخانه آقای قفاری! به نام PRBazarInappSecurity
اما مشکلی که شاید خیلیاتون مشاهده کردید اینه که خیلی وقتا کاربران پرداخت واقعی انجام میدن اما با جمله شما قصد هک برنامه رو دارید مواجه میشن
که این به دلیل مشکل گرفتن به کد getRunningTasks در بعضی اندروید ها است! که با توجه به دسترسی android.permission.GET_TASKS که میزاریم بازم دسترسی داده نمیشه
خب حرف من که این راه راه خوبی نیست عین واقعیته چون اولش خودمم باور نمیکردم و بعد با حجم زیاد مشکلات کاربران که روبرو شدم باور کردم!
شاید الان بیاید و بگید کدت مشکل داره! اما اگه کد مشکل داشته باشه رو گوشی خودم و 80% کاربرا اوکی نبود!!!
سوال
ali-asadi 22
با سلام و خسته نباشید، اکثر ما برای جلوگیری از هک پرداخت درون برنامه ای خودمون یا میایم از کد زیر استفاده میکنیم!!
یا از کتابخانه آقای قفاری! به نام PRBazarInappSecurity
اما مشکلی که شاید خیلیاتون مشاهده کردید اینه که خیلی وقتا کاربران پرداخت واقعی انجام میدن اما با جمله شما قصد هک برنامه رو دارید مواجه میشن
که این به دلیل مشکل گرفتن به کد getRunningTasks در بعضی اندروید ها است! که با توجه به دسترسی android.permission.GET_TASKS که میزاریم بازم دسترسی داده نمیشه
خب حرف من که این راه راه خوبی نیست عین واقعیته چون اولش خودمم باور نمیکردم و بعد با حجم زیاد مشکلات کاربران که روبرو شدم باور کردم!
شاید الان بیاید و بگید کدت مشکل داره! اما اگه کد مشکل داشته باشه رو گوشی خودم و 80% کاربرا اوکی نبود!!!
به نظرم باید دنبال راه چاره ای برای این قضیه بود!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.