taha1371 84 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ سلام این سورس نکاه کنید من میخوام متن که به خای got it هس عوض بشه باید چه کنم اینم لینک سورس https://answercenter.ir/applications/core/interface/file/attachment.php?id=1717 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ درود من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم مشخص نیست واقعا این Got it رو از کجا داره میگیره. تمام متدهاشو هم چک کردم... چیزی واسه تغییر نام این Button پیدا نکردم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ Tips.setButtonText("اینجا اسم متنی که میخوای بزار") بفرما شما این رو نزاشتین و اون Go it به صورت پیشفرض میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، Mr Mansour گفته است : Tips.setButtonText("اینجا اسم متنی که میخوای بزار") بفرما شما این رو نزاشتین و اون Go it به صورت پیشفرض میاد کجا باید بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ شما بیا یک button رو تو دیزاینر ادد کن و توی رویداد کلیکش این رو بزار من یه نمونه کد میزارم برات Sub Button1_Click tip.Initialize("tips") tip.setBackgroundColor(Colors.Gray) tip.setButtonText("باشه") tip.setCircleColor(Colors.Yellow) tip.setDelay(1000) tip.setDescription("توضیح شماره 1" & CRLF & "ممنون") tip.setDescriptionColor(Colors.Blue) tip.setTarget(b1) tip.setTitle("راهنمای 1") tip.setTitleColor(Colors.Cyan) tip.build.show tag = "b2" End Sub یه همچین چیزی حالا خود Tip هم رویداد کلیک داره که باید شرط هات رو اونجا اعمال کنی Sub tips_Click If tag = "b2" Then tip.Initialize("tips") tip.setBackgroundColor(Colors.Gray) tip.setButtonText("باشه") tip.setCircleColor(Colors.Yellow) tip.setDelay(1000) tip.setDescription("توضیح شماره 2" & CRLF & "ممنون") tip.setDescriptionColor(Colors.Blue) tip.setTarget(b2) tip.setTitle("راهنمای 2") tip.setTitleColor(Colors.Cyan) tip.build.show tag = "lbl" Else If tag = "lbl" Then tip.Initialize("tips") tip.setBackgroundColor(Colors.Gray) tip.setButtonText("باشه") tip.setCircleColor(Colors.Yellow) tip.setDelay(1000) tip.setDescription("توضیح شماره 3" & CRLF & "ممنون") tip.setDescriptionColor(Colors.Blue) tip.setTarget(l1) tip.setTitle("راهنمای 3") tip.setTitleColor(Colors.Cyan) tip.build.show tag = "" End If End Sub همش با tag انجام شده !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ کلا برای قرار دادن دستور زیر خطا میده .. انگار تو کتابخانه همچین دستوری نیستش! setButtonText لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، Mr Mansour گفته است : شما بیا یک button رو تو دیزاینر ادد کن و توی رویداد کلیکش این رو بزار من یه نمونه کد میزارم برات Sub Button1_Click tip.Initialize("tips") tip.setBackgroundColor(Colors.Gray) tip.setButtonText("باشه") tip.setCircleColor(Colors.Yellow) tip.setDelay(1000) tip.setDescription("توضیح شماره 1" & CRLF & "ممنون") tip.setDescriptionColor(Colors.Blue) tip.setTarget(b1) tip.setTitle("راهنمای 1") tip.setTitleColor(Colors.Cyan) tip.build.show tag = "b2" End Sub یه همچین چیزی حالا خود Tip هم رویداد کلیک داره که باید شرط هات رو اونجا اعمال کنی Sub tips_Click If tag = "b2" Then tip.Initialize("tips") tip.setBackgroundColor(Colors.Gray) tip.setButtonText("باشه") tip.setCircleColor(Colors.Yellow) tip.setDelay(1000) tip.setDescription("توضیح شماره 2" & CRLF & "ممنون") tip.setDescriptionColor(Colors.Blue) tip.setTarget(b2) tip.setTitle("راهنمای 2") tip.setTitleColor(Colors.Cyan) tip.build.show tag = "lbl" Else If tag = "lbl" Then tip.Initialize("tips") tip.setBackgroundColor(Colors.Gray) tip.setButtonText("باشه") tip.setCircleColor(Colors.Yellow) tip.setDelay(1000) tip.setDescription("توضیح شماره 3" & CRLF & "ممنون") tip.setDescriptionColor(Colors.Blue) tip.setTarget(l1) tip.setTitle("راهنمای 3") tip.setTitleColor(Colors.Cyan) tip.build.show tag = "" End If End Sub همش با tag انجام شده !!! شما از چه ورژنی استفاده میکنی؟ همین کدی که نوشتی رو یه سورس کوچک درست میکنی بزاری ما که نتونستیم با این روش Got It رو تغییر بدیم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ بفرمایید دوستان فک کنم شما از ورژن قدیمی استفاده می کنین !!! کتابخانه - انیمیشن هم توی فایل زیپ قرار دادم tips.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ ممنون داداش ورژن من پایین بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام این سورس نکاه کنید من میخوام متن که به خای got it هس عوض بشه باید چه کنم
اینم لینک سورس
https://answercenter.ir/applications/core/interface/file/attachment.php?id=1717
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.